GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

BINTEO-"Δεν κλείνει η Λαϊκή Τράπεζα"

Η εκπρόσωπος Τύπου της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου, Αλίκη Στυλιανού, διέψευσε για μία ακόμα φορά το κλείσιμο της Λαϊκής Τράπεζας, καθώ...

Η εκπρόσωπος Τύπου της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου, Αλίκη Στυλιανού, διέψευσε για μία ακόμα φορά το κλείσιμο της Λαϊκής Τράπεζας, καθώς και το ότι έχουν αποσταλεί επιστολές απόλυσης στο προσωπικό.
«Η αλήθεια είναι ότι δεν τίθεται θέμα να κλείσει η Λαϊκή Τράπεζα και δεν έχουν αποσταλεί επιστολές απόλυσης στο προσωπικό. Το θέμα της αναδιάρθρωσης γίνεται με σκοπό να εξυπηρετηθεί η ίδια η τράπεζα έτσι ώστε να μπορέσει να συνεχίζει ομαλά την λειτουργία της», ανέφερε η κ. Στυλιανού και συνέχισε: 
«Να καθησυχαστεί ο κόσμος της Λαϊκής, δεν τίθεται θέμα κλεισίματος», είπε, ωστόσο κράτησε αποστάσεις σε ερώτηση για το αν θα επηρεάσει το προσωπικό η ενδεχόμενη αναδιάρθρωση: 
«Δεν μπορεί κανείς να εγγυηθεί τίποτα από τη στιγμή που υπάρχει διαπραγμάτευση. Όλες οι προσπάθειες που γίνονται είναι για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ευελπιστούμε ότι θα υπάρξει σύντομα».


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση