GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

BINTEO-Ο Παπανδρέου και Σόρος συζητούν για το... "μέλλον"

Ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και ο γνωστός επιχειρηματίας που θεωρείται από τους μεγαλύτερους κερδοσκόπους της δύσης,Τζορτ Σ...

Ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και ο γνωστός επιχειρηματίας που θεωρείται από τους μεγαλύτερους κερδοσκόπους της δύσης,Τζορτ Σόρος, "πρωταγωνίστησαν" στη συζήτηση που οργάνωσε το πανεπιστήμιο Columbia την περασμένη Δευτέρα.
  Στη συζήτηση του πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης, με θέμα το "μέλλον της Ευρώπης", τοποθετήθηκαν και άλλοι διάσημοι ομιλητές.
Πηγή: .sipa.columbia.edu

1 σχόλιο

  1. ΚΟΜΠΟΥΓΙΑΣ ΚΩΣΤΑΣ2 Μαρ 2013, 11:14:00 μ.μ.

    TA ΛΕΦΤΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΚΟΠΟ…. ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΡΟΠΟ…
    ΡΩΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΑΠ-ΠΑΠΑΤΖΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΕΤΕΡΑΚΙΑ ΤΟΥ – ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΖΟΓΑΔΟΡΟΥΣ…. ΣΟΡΡΟΣ,… ΡΟΥΜΠΙΝΙ…. ΡΟΤΣΙΛΝΤΣ… ΙΔΡΥΜΑ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ …. ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ….. ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΔΙΣ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΣΑΣ / ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΖΙ ΟΡΓΑΝΩΣΑΝ…. ΚΑΙ ΕΒΑΛΑΝ ΕΝΑ ΑΘΛΙΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΓΑΠ-ΠΑΠΑΤΖΗ, ΝΑ ΤΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ (ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ….)… // ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΑΠ-ΠΑΠΑΤΖΗ…. ΝΑ ΓΕΛΑΕΙ….ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΑ(Κ)ΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ….. ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ DNA ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση