GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι λεπτομέρειες για τον γάμο της Άνιστον

Η Τζένιφερ Άνιστον παντρεύεται τον αγαπημένο της Τζάστιν Θερού από μέρα σε μέρα. Ο γάμος τους θα είναι ρομαντικός και αναμένεται να γίνει...

Η Τζένιφερ Άνιστον παντρεύεται τον αγαπημένο της Τζάστιν Θερού από μέρα σε μέρα. Ο γάμος τους θα είναι ρομαντικός και αναμένεται να γίνει ακόμα και αυτόν τον μήνα στην Χαβάη.
Προφανώς έχουν επιλέξει αυτό το μέρος και όχι το Λος Άντζελες για να αποφύγουν όσο μπορούν τα φώτα της δημοσιότητας και τους παπαράτσι που θα θέλουν να απαθανατίσουν το πολυσυζητημένο γεγονός. Η λίστα με τους καλεσμένους ακούγεται πως θα είναι πολύ περιορισμένη, μόνο πολύ στενοί φίλοι του ζευγαριού και συγγενείς θα παρευρίσκονται στο μυστήριο.
Ο μπαμπάς της Τζένιφερ Άνιστον θα είναι εκεί να δει την κόρη του νυφούλα, σε αντίθεση με την μαμά της. Όπως ακούγεται η μαμά της διάσημης ηθοποιού δεν θα την καμαρώσει από κοντά, καθώς οι δυο τους έχουν αποξενωθεί εδώ και πολύ καιρό.
Ωστόσο όσο παράξενο και αν ακούγεται σημαντικό είναι ότι πολλές πληροφορίες αναφέρουν πως μεταξύ των καλεσμένων θα είναι και η μαμά του Μπράντ Πιτ!
Πηγή: faysbook.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση