GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άλλη μια νεκρή γυναίκα από σόμπα

Νοσηλευόταν για ένα μήνα με σοβαρά εγκαύματα, τα οποία υπέστη...

Νοσηλευόταν για ένα μήνα με σοβαρά εγκαύματα, τα οποία υπέστη...όταν εξερράγη η φιάλη υγραερίου της σόμπας που προσπαθούσε να ανάψει για να ζεσταθεί
Σύμφωνα με το flashnews.gr, η 52χρονη γυναίκα, η οποία είχε τραυματιστεί όταν έσκασε φιάλη υγραερίου στο σπίτι της στην Παλιά Πόλη των Χανίων, άφησε την τελευταία της πνοή στην μονάδα εγκαυμάτων του Νοσοκομείου Γεννηματάς στην Αθήνα όπου είχε μεταφερθεί.
Υπενθυμίζεται πως το ατύχημα συνέβη στις 9:30 το βράδυ της Κυριακής 27/1 στο ισόγειο οικίας, στην οδό Γαβαλάδων της παλιάς πόλης των Χανίων.
Τότε, περίοικοι που άκουσαν έναν πολύ δυνατό θόρυβο, και είδαν φλόγες να βγαίνουν από το σπίτι, ειδοποίησαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία, δύο οχήματα της οποίας έσπευσαν στο δρομάκι αυτό της παλιάς πόλης.
Παράλληλα οι περίοικοι κατάφεραν με αυτοθυσία να βγάλουν έξω από το δωμάτιο την άτυχη τραυματισμένη γυναίκα.
Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ είχε μεταφέρει την άτυχη γυναίκα στο Νοσοκομείο Χανίων.
Εκεί οι γιατροί, λόγω της σοβαρότητας των εγκαυμάτων που είχε υποστεί, έκριναν πως έπρεπε κατεπειγόντως να διακομισθεί σε ειδική μονάδα εγκαυμάτων στην Αθήνα.
Σημειώνεται ότι η πυρκαγιά εκδηλώθηκε όταν στην προσπάθεια της γυναίκας να ανάψει μια σόμπα υγραερίου - προφανώς λόγω διαρροής - προκλήθηκε ανάφλεξη με αποτέλεσμα να προκληθεί έκρηξη και η άτυχη γυναίκα να τυλιχτεί στις φλόγες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση