GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φάμπρι: Το κτίριο είναι έτοιμο αλλά θέλει βάψιμο...

Οι συνεντεύξεις Τύπου του Φάμπρι είναι συνήθως απόλαυση. Ο Ισπανός τεχνικός του Παναθηναϊκού για μια ακόμα φορά έδειξε να βρίσκεται σε… φ...

Οι συνεντεύξεις Τύπου του Φάμπρι είναι συνήθως απόλαυση. Ο Ισπανός τεχνικός του Παναθηναϊκού για μια ακόμα φορά έδειξε να βρίσκεται σε… φόρμα.
«Η νίκη αποτελεί καρπό της δουλειάς μας και της προσπάθειας των ποδοσφαιριστών. Λέγαμε ότι δουλεύουμε σε μια κατεύθυνση και πλέον η δουλειά φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο. Η ομάδα αλλάζει προς το καλύτερο. Έχει κατοχή μπάλας, έχει προσωπικότητα, ξέρει πώς πρέπει να παίξει», είπε αρχικά.
Όταν κλήθηκε να σχολιάσει την άποψη του Έβαλντ Λίνεν ότι το ματς κρίθηκε στο λάθος που εκμεταλλεύτηκε ο Παναθηναϊκός και σε αυτό που δεν εκμεταλλεύτηκε η ΑΕΚ, ο Φάμπρι διαφώνησε.
«Σέβομαι απολύτως την άποψη του καθένα για τον αγώνα. Τρέφω μεγάλο σεβασμό προς τον κ. Λίνεν και την ΑΕΚ. Είναι ιστορική ομάδα και της εύχομαι το καλύτερο για το υπόλοιπο της περιόδου. Αυτό το απέδειξε και η ίδια η ομάδα και οι ένθερμοι φίλαθλοί της. Εμείς πετύχαμε το πρώτο γκολ, η ομάδα έκανε μια πολύ καλή μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση, αυτό άξιζε πολλά. Η ΑΕΚ είχε μια καθαρή ευκαιρία σε μια πάσα του Μπουμσόνγκ στον Πίντο, ο οποίος έπεσε, τη μπάλα πήρε ο παίκτης της ΑΕΚ που δεν σκόραρε. Αν το ερμηνεύσουμε έτσι, όλα ωραία και καλά. Εμείς όμως γενικά ήμασταν ανώτεροι. Ξέραμε πώς να σταματήσουμε την πίεση των πρώτων λεπτών. Σιγά σιγά φέραμε τον αγώνα εκεί που μας συνέφερε και τέλος η ζυγαριά έγειρε στην πλευρά μας», τόνισε ο Φάμπρι.
Ο Ισπανός τεχνικός παρομοίασε τον Παναθηναϊκό με έτοιμο κτίριο που χρειάζεται βάψιμο. «Τα συγχαρητήρια είναι για τους ποδοσφαιριστές γιατί αυτοί αποτελούν τους αυθεντικούς πρωταγωνιστές όσων είδαμε. Όταν ένας προπονητής φτάνει σε μια ομάδα, κάνει μια μελέτη γύρω από την ομάδα και μετά προσπαθεί να βρει τρόπο παιχνιδιού., Από την αρχή είπα ότι ακριβώς αυτό ψάχναμε. Το καταφέρνουμε κάνοντας δουλειά και αποκτώντας συνήθειες. Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης. Είναι σαν να έχουμε ένα κτήριο με όλους τους ορόφους χτισμένους, υπάρχουν παράθυρα και σκάλες αλλά χρειάζεται να το βάψεις, να κάνεις τις λεπτομέρειες. Δεν ξέρω εάν θεωρείτε ακριβές το παράδειγμά μου, αλλά έτσι είναι», επεσήμανε.

Ο Φάμπρι ανέλυσε και τη φιλοσοφία του στο ποδόσφαιρο, υπογραμμίζοντας τη σημασία του παρόντος. «Πρέπει να βλέπουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά προετοιμαζόμενοι κάθε εβδομάδα για το καλύτερο χωρίς να σκεφτόμαστε παραπέρα. Το Σάββατο έχουμε ένα πολύ σημαντικό αγώνα, πρέπει να τον σκεφτούμε σαν να ήταν ο τελευταίος αγώνας της ζωής μας. Στο ποδόσφαιρο έχω μια έκφραση ότι το μέλλον το χτίζεις με τα αποτελέσματα του παρόντος. Πρέπει να βιώνει πολύ έντονα το παρόν χωρίς να σκέφτεσαι άλλα πράγματα. Εμείς θα παλέψουμε. Είναι δύσκολο αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε λεπτό προς λεπτό», είπε.
Πηγή: pamesports.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση