GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Ερυθρόλευκοι» οι Τζανακάκης και Μπουχαλάκης

Ο Ολυμπιακός «έκλεισε» για το καλοκαίρι δύο από τους πιο ταλαντούχους παίκτες της Football League, τους Μανώλη Τζανακάκη και Ανδρέα Μπουχ...

Ο Ολυμπιακός «έκλεισε» για το καλοκαίρι δύο από τους πιο ταλαντούχους παίκτες της Football League, τους Μανώλη Τζανακάκη και Ανδρέα Μπουχαλάκη, από τον Εργοτέλη.
Με το βλέμμα στο... ελληνικό μέλλον συνεχίζει να «σαρώνει» την αγορά ο Ολυμπιακός. Τα δύο νέα "ερυθρόλευκα" αποκτήματα αναμένεται να είναι οι Μανώλης Τζανακάκης και Ανδρέας Μπουχαλάκης.
Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη είναι «κλεισμένοι» από τους Πρωταθλητής Ελλάδας για το καλοκαίρι.
Ο 21χρονος (30/4/1992) μπακ, Μανώλης Τζανακάκης, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί με άνεση και στις δύο πλευρές της άμυνας, είναι διεθνής με την Εθνική Νέων και μάλιστα είχε παίξει στον τελικό απέναντι στην Ισπανία στο Euro-U19 το περασμένο καλοκαίρι. Ο 20χρονος (5/4/1993) χαφ, Ανδρέας Μπουχαλάκης,  είναι και αυτός διεθνής με την ομάδας Κ-19 της χώρας μας.
Οι δύο παίκτες διαπρέπουν στο φετινό πρωτάθλημα της Football League με τη φανέλα του Εργοτέλη, της ομάδας που οδηγεί την κούρσα της ανόδου στη μεγάλη κατηγορία.
Το κατά πόσο, βέβαια, θα μείνουν στο ρόστερ του Ολυμπιακού τη νέα σεζόν ή αν θα δοθούν δανεικοί, θα φανεί στην πορεία.
Πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση