GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η αποστολή της Εθνικής για τη Βοσνία

«Είναι σημαντικό ματς, αλλά όχι και καθοριστικό». Αυτό δήλωσε ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής μας ομάδας, Φερνάντο Σάντος για την ...

«Είναι σημαντικό ματς, αλλά όχι και καθοριστικό». Αυτό δήλωσε ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής μας ομάδας, Φερνάντο Σάντος για την κρίσιμη αναμέτρηση κόντρα στη Βοσνία στις 22 Μαρτίου.
Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ο Πορτογάλος τεχνικός ανακοίνωσε τα ονόματα των 23 "εκλεκτών" του που απαρτίζουν την αποστολή και στην οποία συμμετέχει για πρώτη φορά ο τερματοφύλακας της Skoda Ξάνθης, Γιούρι Λοντίγκιν ενώ απουσιάζουν οι Κυριάκος Παπαδόπουλος, Σωτήρης Νίνης και Νίκος Σπυρόπουλος.
Η αποστολή: Καρνέζης, Σηφάκης, Λοντίγκιν, Βύντρα, Παπασταθόπουλος, Τοροσίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μανωλάς, Τζαβέλλας, Μαλεζάς, Τζιόλης, Χολέμπας, Κατσουράνης, Μανιάτης, καραγκούνης, Κονέ, Ταχτσίδης, Φορτούνης, Χριστοδουλόπουλος, Σαλπιγγίδης, Σαμαράς, Μήτρογλου, Γκέκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση