GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τις βασάνιζαν για να τις εκδίδουν...

Ποινές "καμπάνα" επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρεθύμνου σε δύο εκ των έξι κατηγορουμένων που παραπέφθηκαν στο εδώλιο ως εμ...

Ποινές "καμπάνα" επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρεθύμνου σε δύο εκ των έξι κατηγορουμένων που παραπέφθηκαν στο εδώλιο ως εμπλεκόμενοι σε υπόθεση σωματεμπορίας σε βάρος τριών κοριτσιών από την Ρουμανία, οι οποίες επί μήνες έζησαν μαρτυρικά στα χέρια ενός ζευγαριού αλλοδαπών.
Το μαρτύριο των τριών νεαρών γυναικών αποκαλύφθηκε το 2008 με την συνδρομή της Ασφάλειας Ηρακλείου,  στην οποία κατέφυγαν οι δύο κοπέλες. Όπως είχαν καταγγείλει, το ζευγάρι τις κρατούσε αιχμάλωτες, τις χτυπούσε για να κάμψει κάθε αντίσταση, παρακρατούσε τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα και τις περιέφερε από δω και από ‘κει με σκοπό την σεξουαλική τους εκμετάλλευση.
Μεταξύ των έξι που παραπέμφθηκαν στο εδώλιο ήταν και τρεις ιδιοκτήτες μπαρ στο Ηράκλειο, δύο γυναίκες και ένας άνδρας.
Το Δικαστήριο καταδίκασε τον αλλοδαπό  σε ποινή κάθειρξης 22 ετών και χρηματική ποινή 91.000 ευρώ. Επίσης επέβαλε στην φίλη του ποινή κάθειρξης 17 ετών και χρηματική ποινή 90.000 ευρώ.
Ακόμα καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης έξι ετών με την έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη μία ακόμα Ρουμάνα για την κατηγορία της απλής συνέργειας σε σωματεμπορία.
Ως προς τους τρεις ιδιοκτήτες, ο ένας κρίθηκε ένοχος για την κατηγορία της απλής συνέργειας σε σωματεμπορία σε βάρος μίας κοπέλας και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών με την έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη, ενώ οι άλλες δύο ιδιοκτήτριες κρίθηκαν ένοχες για την κατηγορία της διευκόλυνσης αλλότριας ακολασίας και απαλλάχτηκαν καθώς το αδίκημα έχει πλέον παραγραφεί.
Πηγή: cretalive.gr

1 σχόλιο

  1. ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΚΑΘΑΡΤΟΙ ΠΑΤΕ ΝΑ ΣΤΗΘΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΙΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΔΙΚΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΕΛΛΕΥΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΘΕΟΥ.ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΨΑΘΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση