GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ-Η αγωγή της Ευγ. Μανωλίδου στον Κ. Βαξεβάνη...

ΒΙΝΤΕΟ-Η αγωγή της Μανωλίδου στον Βαξεβάνη Με αγωγή κατά του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη απαντά η Ευγενία Μανωλίδου καθώς υποστηρίζει...

ΒΙΝΤΕΟ-Η αγωγή της Μανωλίδου στον Βαξεβάνη

Με αγωγή κατά του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη απαντά η Ευγενία Μανωλίδου καθώς υποστηρίζει ότι την εμπλέκει αδίκως, στη λίστα Λαγκάρντ.
Στις 15 Μαρτίου η Ευγενία Μανωλίδου είχε γράψει στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter: "Αρκετή υπομονή έχω κάνει τελευταία και έχει αρχίσει να εξαντλείται. Όποιος υπονοήσει ξανά ότι κλέβω το κράτος, θα υποστεί τις συνέπειες".



Την ίδια μέρα ο Κώστας Βαξεβάνης είχε σχολιάσει στο twitter: "Ράβδοι χρυσού σε HSBC και λογαριασμούς με αντιπρόσωπο τη Μανωλίδου. Ο Άδωνις δημοσιοποιεί επιλεκτικά υλικό Προανακριτικής" .




Την ίδια μέρα μάλιστα ο Κώστας Βαξέβάνης είχε αναρτήσει την παρακάτω φωτογραφία, όπου αναγράφεται το όνομα της Ευγενίας Μανωλίδου σχολιάζοντας: "Μανωλίδου διασυνδεδεμένο πρόσωπο στη λίστα με κωδικό MATHA 12. Γι΄ αυτό βγάζει φωτιές ο Άδωνις Γεωργιάδης".



Στην αγωγή που κατέθεσε η Ευγενία Μανωλίδου αναφέρεται μεταξύ άλλων: "Από την απλή ανάγνωση του εγγράφου καθίσταται σαφές ότι δεν είμαι εγώ στην λίστα Λαγκάρντ, όπως ψευδέστατα αναφέρει ο αναγόμενος, αλλά ο τότε σύζυγός μου που είναι αποκλειστικός πελάτης της τράπεζας με είχε ορίσει ως αντιπρόσωπο. Δηλαδή εάν τυχόν πάθαινε κάτι, η τράπεζα θα αναζητούσε εμένα να με ενημερώσει για τον λογαριασμό".

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή "Μίλα":

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση