GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα παραίτηση στους Ανεξάρτητους Έλληνες

Ο υποψήφιος βουλευτής Φλώρινας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Γιώργος Παρίσης, γνωστοποίησε την απόφαση του να αποχωρήσει από το κόμμα, δηλώνον...

Ο υποψήφιος βουλευτής Φλώρινας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Γιώργος Παρίσης, γνωστοποίησε την απόφαση του να αποχωρήσει από το κόμμα, δηλώνοντας απογοητευμένος στην πορεία του χρόνου. Νωρίτερα το μεσημέρι, την παράιτηση της ανακοίνωσε και η κ. Μασουροπούλου.
«Νοιώθω την ανάγκη να εκφράσω την πικρία μου για την εξέλιξη των πραγμάτων γνωρίζοντας πολύ καλά ότι δεν είμαι μόνος. Τα όνειρα που κάναμε για μια Ελλάδα καλύτερη προδόθηκαν στο όνομα προσωπικών φιλοδοξιών και παιχνιδιών εξουσίας», αναφέρει μεταξύ άλλων, ο κ. Παρίσης στο κείμενο παραίτησής του.

Αναλυτικά το κείμενο της παραίτησης:
«Αγαπητέ Κύριε Πρόεδρε,
Γνωστοποιώ την απόφαση μου να αποχωρήσω από το κίνημα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, αισθανόμενος ευθύνη απέναντι στους ανθρώπους που πίστεψαν σε αυτό που αρχικά πρέσβευαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και απογοητεύτηκαν στην πορεία του χρόνου, όπως και εγώ.
Όταν πριν από ένα χρόνο κλήθηκα από εσάς να βοηθήσω στην δημιουργία του τολμηρού... αυτού εγχειρήματος, βούτηξα στα βαθιά, διότι δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός, πιστεύοντας ότι πράγματι μέσα από αυτό τον σχηματισμό θα μπορούσαμε να αλλάξουμε τα κακώς κείμενα, γιατί θα τολμούσαμε να κάνουμε τομές και θα αφήναμε πίσω παλαιοκομματικούς μηχανισμούς.
Όμως διαψεύστηκα οικτρά, μόνος χωρίς καμία βοήθεια προσπάθησα, πάλεψα για τα πιστεύω μας, αλλά διαπίστωσα ότι ήμουν και εγώ ένα όχημα για κάποιους για να «βολευτούν» μας χρησιμοποίησαν και επειδή δεν εκλεχτήκαμε μας αγνόησαν παντελώς. Πήγα στο πρώτο προσυνεδριακό συνέδριο και δεν υπήρχε ούτε το όνομα μου στην λίστα, τι σοι πολιτευτής είμαι που δεν με έχουν καλέσει ούτε μια φορά να βοηθήσω, παρότι το ζήτησα πολλές φορές σε όλα τα κλιμάκια, ούτε ένα τηλεφώνημα μια ευχή, όλα λειτουργούν Παρασκηνιακά, όπως πάντα παλαιοκομματικά, κόμματα όπου υπάρχουν οι βουλευτές και οι «άλλοι», ξεχνώντας ότι «εκεί που είμαι θα έρθουν», γιατί δυστυχώς το παρασκήνιο μέσα στους Ανεξάρτητους Έλληνες λειτούργησε και λειτουργεί πολύ έντονα κάνοντας πολύ κακό, όπως αποδείχθηκε και πρόσφατα με τις παραιτήσεις ικανών ιδρυτικών στελεχών του κινήματος.
Νοιώθω την ανάγκη να εκφράσω την πικρία μου για την εξέλιξη των πραγμάτων γνωρίζοντας πολύ καλά ότι δεν είμαι μόνος. Τα όνειρα που κάναμε για μια Ελλάδα καλύτερη προδόθηκαν στο όνομα προσωπικών φιλοδοξιών και παιχνιδιών εξουσίας.
ΔΕΝ θα σταματήσω όμως να αγωνίζομαι για τα πιστεύω μου , όπως έκανα πάντα μαζί με όλους όσους έχουν τα ίδια με εμένα πιστεύω και ιδεώδη
Δηλώνω ότι παραμένω ενεργός στις επάλξεις και τους αγώνες υπέρ του έθνους, έτοιμος για νέες μάχες , για νέους αγώνες ενάντια σε όλα αυτά που καταστρέφουν την χώρα μας, αισθανόμενος ακόμη πιο δυνατός
Εύχομαι υγεία σε όλους, φίλους και συναγωνιστές
Το ταξίδι όπως αποδεικνύεται είναι μακρύ και δύσκολο.
Η πατρίδα μας έχει ανάγκη και είμαστε εδώ για να δώσουμε την μάχη με όλες μας τις δυνάμεις χωρίς προσωπικά οφέλη 

Γεώργιος Εμμ. Παρίσης
Ταξίαρχος ΠΑ ε.α.-Οικονομολόγος
Πολιτευτής Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση