GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Όχι" από Μεϊμαράκη σε Τσίπρα

Δεν προβλέπεται από τον κανονισμό της Βουλής η έκτακτη σύγκλησή της, όπως ζητά η αξιωματική αντιπολίτευση, διευκρινίζουν πηγές του προεδρ...

Δεν προβλέπεται από τον κανονισμό της Βουλής η έκτακτη σύγκλησή της, όπως ζητά η αξιωματική αντιπολίτευση, διευκρινίζουν πηγές του προεδρείου της.
Απαντώντας στο αίτημα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Α.Τσίπρα για τη σύγκληση της Ολομέλειας της Βουλής, εκτάκτως, ώστε να συζητηθούν οι τελευταίες εξελίξεις στο ζήτημα της Κύπρου, πηγές από το Γραφείο Τύπου της Βουλής διευκρινίζουν ότι τέτοια διαδικασία δεν προβλέπεται από τον κανονισμό της Βουλής.
Μάλιστα, ο εκπρόσωπος Τύπου του προέδρου της Βουλής κ.Π.Κάμπρας διευκρινίζει ότι: "τέτοια διαδικασία, να συγκαλεί και να ενημερώνει ο πρόεδρος της Βουλής, δεν προβλέπεται από τον κανονισμό".
Προσθέτει ακόμη ότι: "επιστολή του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν έχει σταλεί στον πρόεδρο της Βουλής. Ωστόσο, μόλις ο πρόεδρος της Βουλής παραλάβει επιστολή από τον Αλέξη Τσίπρα θα ενημερώσει αρμοδίως την κυβέρνηση".
"Είναι αυτονόητο ότι ο πρόεδρος της Βουλής κινείται πάντα σύμφωνα με το Σύνταγμα, τους νόμους και τον Κανονισμό της Βουλής", καταλήγει η δήλωση του εκπροσώπου Τύπου του Προέδρου της Βουλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση