GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σαρρής:Δεν υπήρχε αρκετός χρόνος με τη Ρωσία

Πρόβλημα «αυγού και όρνιθας» χαρακτήρισε το θέμα της Κύπρου ο Υπουργός Οικονομικών της Κύπρου, Μιχάλης Σαρρής, ο οποίος έφθασε πριν από λ...

Πρόβλημα «αυγού και όρνιθας» χαρακτήρισε το θέμα της Κύπρου ο Υπουργός Οικονομικών της Κύπρου, Μιχάλης Σαρρής, ο οποίος έφθασε πριν από λίγο από την Ρωσία.
Αναφορικά με τις συζητήσεις που είχε στη Ρωσία, ο κ. Σαρρής, σύμφωνα με το ΡΙΚ τόνισε ότι «δεν υπήρχε αρκετός χρόνος ώστε να αξιολογηθούν οι προτάσεις στις διαπραγματεύσεις με τους Ρώσους», ενώ πρόσθεσε ότι «η διαδικασία ήταν έντονη».
«Το θέμα της επιμήκυνσης φαίνεται ότι είναι σε καλό σημείο», σημείωσε ο Μιχάλης Σαρρής και τόνισε ότι «βρισκόμαστε σε ένα κρίσιμο σημείο και πρέπει να αποτρέψουμε τα χειρότερα». Παράλληλα κάλεσε τον λαό να σταθεί «πίσω από τη βουλή γιατί προέχει η εθνική ευθύνη».
«Η πολιτεία, όποιοι και να βρίσκονται την επόμενη δεκαετία στην κυβέρνηση, δεν θα ξεχάσει την συνεισφορά των πολιτών», υπογράμμισε ο Κύπριος Υπουργός Οικονομικών εκφράζοντας την βεβαιότητα ότι οι Ρώσοι καταθέτες παρά τις διαρροές που υπάρχουν θα παραμείνουν στην Κύπρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση