GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ήθελαν το καλάσνικοφ για ληστεία

Σε ένοπλη ληστεία στην Φλώρινα επρόκειτο να χρησιμοποιηθούν το καλάσνικοφ που βρέθηκε το Σάββατο σε χωράφι σε αγροτική περιοχή έξω από ...

Σε ένοπλη ληστεία στην Φλώρινα επρόκειτο να χρησιμοποιηθούν το καλάσνικοφ που βρέθηκε το Σάββατο σε χωράφι σε αγροτική περιοχή έξω από την πόλη.
Συγκεκριμένα, το βράδυ της Κυριακής,αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας, σε συνεργασία με αστυνομικούς των Α΄ και Β΄ Ομάδων Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας, συνέλαβαν τρεις Έλληνες (28, 29 και 25χρονών) για παράνομη οπλοκατοχή.
Οι αστυνομικοί επιτηρούσαν το χώρο όπου προχθές είχε εντοπιστεί κρυμμένο το καλάσνικοφ.
Χθες το βράδυ συνέλαβαν αρχικά τον 28χρονο δράστη, ο οποίος προσέγγισε στο σημείο για να παραλάβει το όπλο και στη συνέχεια τους άλλους δυο, που τον ανέμεναν εντός αυτοκινήτου ιδιοκτησίας του ιδίου, στον σιδηροδρομικό σταθμό Φλώρινας.
Στο αυτοκίνητο, το οποίο κατασχέθηκε καθώς και στην κατοχή των τριών συλληφθέντων βρέθηκαν, συνολικά, το πολεμικό όπλο τύπου καλάσνικοφ, με ένα γεμιστήρα και 5 φυσίγγια, μία συσκευή κοπής μετάλλων, μία κολλητική ταινία και τρία κινητά τηλέφωνα.
Όπως προέκυψε από τα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας και την εξέταση των δραστών, σχεδίαζαν από κοινού να διαπράξουν ένοπλη ληστεία στην πόλη της Φλώρινας .
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση