GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν κινδυνεύουν οι ελληνικές καταθέσεις

Πριν από λίγο έγινε γνωστό από τραπεζικούς κύκλους ότι οι καταθέσεις σε υποκαταστήματα των κυπριακών τραπεζών στην Ελλάδα, όποια και αν ε...

Πριν από λίγο έγινε γνωστό από τραπεζικούς κύκλους ότι οι καταθέσεις σε υποκαταστήματα των κυπριακών τραπεζών στην Ελλάδα, όποια και αν είναι η εξέλιξη αναφορικά με το νομοσχέδιο που τίθεται σε ψηφοφορία στις 19.00 στην Κυπριακή Βουλή.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή στο νομοσχέδιο που θα τεθεί προς ψηφοφορία, υπάρχει σενάριο που προβλέπει το "σπάσιμο" μιας από τις μεγάλες κυπριακές τράπεζες, σε "κακή" και σε "καλή" τράπεζα.


2 σχόλια


  1. Τους πιστεύετε; Πείτε μου, αλήθεια, τους πιστεύετε; Σε τι υπήρξαν συνεπείς μέχρι σήμερα; σε τίποτε. μη τους πιστεύετε, είναι ανίδεοι και ανίκανοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύπρος: Αυτή είναι η διαφορά του προχθές με το σήμερα (φώτο αφιερωμένες στους εγχώριους ηλίθιους)

    Προχθές:

    Σήμερα:

    EKT: λεφτά μέχρι τη Δευτέρα.... μετά άντε γειά.-

    Το συμβούλιο των κυβερνητών της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας συνήλθε σήμερα και αποφάσισε τη διατήρηση της παροχής ρευστότητας προς τις κυπριακές τράπεζες μέχρι τη Δευτέρα, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εκδόθηκε.

    Μετά τη Δευτέρα, η παροχή ρευστότητας μέσω ELA δεν μπορεί να διατηρηθεί, παρά μόνον εάν υπάρχει συμφωνία επί ενός προγράμματος ΕΕ/ΔΝΤ, το οποίο θα διασφαλίζει τη βιωσιμότητα των εν λόγω τραπεζών, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση