GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Ο Κατίδης είναι πρότυπο για τη νεολαία»

Εντύπωση προκαλεί η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Κεφαλονιάς και Ιθάκης, ο οποίος εκφράζει την επιθυμία να χρ...

Εντύπωση προκαλεί η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Κεφαλονιάς και Ιθάκης, ο οποίος εκφράζει την επιθυμία να χριστεί ο Γιώργος Κατίδης ισόβιος αρχηγός των εθνικών ομάδων, επειδή χαιρέτησε Ελληνικά, Έλληνες φιλάθλους.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:

«Καλούνται τα μέλη του Σ.Π.Π.Κ.Ι. να παραστούν στην ετήσια Γ.Σ. την Κυριακή 24/3/2013, κατά την οποία θα πραγματοποιηθεί και η εκλογή νέου Δ.Σ.
Επ' ευκαιρίας θα θέλαμε να εκφράσουμε τη συμπαράστασή μας στο μεγαλύτερο ίσως σύγχρονο ποδοσφαιρικό ταλέντο και αρχηγό της Εθνικής ομάδας των νέων Γιώργο Κατίδη, τον οποίο προσπαθεί να εξαφανίσει από τον ποδοσφαιρικό χάρτη της χώρας, γιατί χαιρέτησε ΕΛΛΗΝΙΚΑ Έλληνες φίλαθλους, η μαφία του ποδοσφαίρου και της ΕΠΟ, παρακλάδι της Κυβέρνησης Κόζα Νόστρα, που έχει βάλει στόχο οτιδήποτε θυμίζει Ελλάδα, ακολουθώντας πιστά τις εντολές του παγκόσμιου ανθέλληνα αφέντη της.
Για το Σ.Π.Π.Κ.Ι. ο Έλληνας Γιώργος Κατίδης πρέπει να αποτελέσει πρότυπο για την αθλούμενη νεολαία στο προσεχώς Ελεύθερο Ελληνικό Κράτος και ισόβιος αρχηγός της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου.
Όσον αφορά κάποιον προπονητή Λίνεν, ας πάρει το κασκολάκι του και το τεφτέρι του που αγόρασε από τα παλαιοπωλεία της Ανατολικής Γερμανίας και αφού ξεπεράσει τα δικά του ψυχολογικά προβλήματα από την πτώση του τείχους του Βερολίνου ας μας αδειάσει τη γωνιά κι όταν μελετήσει την Ελληνική Ιστορία και αντιληφθεί τι πρεσβεύει το έμβλημα της ομάδας που τον πληρώνει πλουσιοπάροχα, τη στιγμή που οι Έλληνες πεινούν, να ζητήσει εκείνος συγγνώμη. Το τελευταίο ισχύει και για τους τραγικούς κι ελάχιστους για το μέγεθος του σωματείου, παράγοντες της ΑΕΚ.
Ο Σ.Π.Π.Κ.Ι. στηρίζει τους ΈΛΛΗΝΕΣ ποδοσφαιριστές και προπονητές.
Για τον Σ.Π.Π.Κ.Ι.
Ο Πρόεδρος, Ι. Δρακάτος
Ο Γραμματέας, Χ. Δάβουλος».

Πηγή: pamesports.gr

2 σχόλια

  1. ΞΛΙΘΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σας παραθέτω άρθρο διαδικτυακής εγκυκλοπαίδειας για τον εμπνευστή του λεγόμενου "ναζιστικού" χαιρετισμού. Του χαιρετισμού που κάποιοι επίμονα προσπαθούν μέχρι τις μέρες μας να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι ήταν "Αρχαιοελληνικός", "Ολυμπιακός", "Δωρικός", "Ρωμαϊκός" και ό,τι άλλο κατεβάσει ο νους τους χάριν της πολιτικής ορθότητας που πειθήνια υπηρετούν.

    Ο άνθρωπος που εμπνεύστηκε αυτή την χειρονομία ως ένδειξη μιας στρατιωτικού τύπου υπακοής προς το κράτος και τα σύμβολα του, ήταν ο Αμερικανός Francis Bellamy. Ένας άνθρωπος βαθύτατα Χριστιανός όπως ο ίδιος έχει δηλώσει, σοσιαλιστής και κοινωνικός αναμορφωτής.

    Ο Bellamy έθεσε τον χαιρετισμό αυτό δημόσια για πρώτη φορά το "σωτήριον έτος 1893" ως μέρος της εκδήλωσης από τα σχολεία των ΗΠΑ ώστε να εορταστεί με πρέπουσα βαρύτητα όπως ο ίδιος επιθυμούσε "Η ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΟΛΟΜΒΟΥ", η μέρα ορόσημο για το τάγμα "Ιππότες του Κολόμβου" που έχουν στόχο την επέκταση και διατήρηση του παπισμού στα πέρατα των κρατών του πλανήτη μέσω εκπαιδευτικών και λοιπών τους ιδρυμάτων (πηγή: http://en.wikipedia.org/wiki/Knights_of_Columbus).

    Αντί της ιστορικής πραγματικότητας, οι περισσότεροι ενδεχομένως από εμάς έχουμε έρθει πρώτα σε επαφή με παραφιλολογίες αλλά και οργανωμένη παραπληροφόρηση γύρω από το συγκεκριμένο θέμα. Η χαρακτηριστικότερη και πιο ύπουλη κατά τη γνώμη μου από αυτές είναι αυτή που κάνει λόγο περί χαιρετισμού "κατασκευασμένου" από δήθεν φανατικούς αθεϊστές ή "αρχαιόθρησκους" πολυθεϊστές που ήθελαν να καταστρέψουν κάθε "Χριστιανική αξία" στην Ευρώπη και να φέρουν μια νέα θρησκεία με θεό της την κεντρική εξουσία ενός απόλυτα ελεγχόμενου κράτους.

    Βλέπουμε δυστυχώς για μια ακόμη φορά πως για τους κάθε λογής προπαγανδιστές, φταίνε χίλιοι δυο αποκαλούμενοι ακραίοι κι ως επί το πλείστον εξωκοινοβουλευτικοί πολιτικοί καθώς και παραπολιτικοί παράγοντες εκτός από την διάσημη χιλιόχρονη συλλογικότητα που φαίνεται να είναι διαχρονικά υπεράνω κάθε υποψίας έστω και από την ρωμαιοκαθολική της μόνον πτέρυγα στο εν λόγω θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση