GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΦΩΤΟ-Ο χάρτης του τρόμου της Β. Κορέας

Η Βόρεια Κορέα έθεσε σε ετοιμότητα τα πυραυλικά της συστήματα για χτυπήματα στο νότο και σε αμερικανικές βάσεις στον Ειρηνικό. Η κίνηση α...

Η Βόρεια Κορέα έθεσε σε ετοιμότητα τα πυραυλικά της συστήματα για χτυπήματα στο νότο και σε αμερικανικές βάσεις στον Ειρηνικό. Η κίνηση αυτή ήταν απάντηση στην ενέργεια των ΗΠΑ να απογειώσουν δύο μαχητικά τύπου Stealth (αόρατα από τα ραντάρ) πάνω από τη Νότιο Κορέα στο πλαίσιο των κοινών ασκήσεών τους με τη Σεούλ.
Νωρίτερα, ο βορειοκορεάτης ηγέτης Κιμ Γιονγκ-Ουν υπέγραψε τη διαταγή με την οποία τίθενται σε ετοιμότητα τα πυραυλικά συστήματα της χώρας, στοχεύοντας αμερικανικούς και νοτιοκορεατικούς στόχους. Όπως μετέδωσε το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων KCNA, ο ηγέτης της Β. Κορέας δήλωσε πως «έφτασε η ώρα να ξεκαθαρίσουμε τους λογαριασμούς μας με τους αμερικανούς ιμπεριαλιστές μπροστά στην κατάσταση που κυριαρχεί».
Και συνέχισε ακόμα πιο προκλητικά: «Αν κάνουν κάποια παράτολμη πρόκληση με ισχυρές στρατηγικές δυνάμεις, θα χτυπήσουμε χωρίς έλεος την αμερικανικη ενδοχώρα, τα προπύργιά τους, τις στρατιωτικές τους βάσεις στα θέατρα των επιχειρήσεων στον Ειρηνικό, συμπεριλαμβανομένων αυτών της Χαβάη και της Γκουάμ, αλλά κι εκείνων στην Β. Κορέα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση