GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Από τις μπαλωθιές... στα κρατητήρια

Δύο κάτοικοι από την περιοχή του Αποκόρωνα στα Χανιά, 22 και 43 ετών, συνελήφθησαν από την αστυνομία καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν συνο...

Δύο κάτοικοι από την περιοχή του Αποκόρωνα στα Χανιά, 22 και 43 ετών, συνελήφθησαν από την αστυνομία καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν συνολικά τρία όπλα, σφαίρες, χασίς, αλλά και σπόροι κάνναβης.
Η σύλληψη των δυο ανδρών έγινε ύστερα από καταγγελία ότι έριχναν άσκοπους πυροβολισμούς. Οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή τους, δύο πιστόλια και δύο γεμιστήρες.
Ακολούθησε έρευνα σε χώρους ιδιοκτησίας τους, παρουσία δικαστικού λειτουργού και με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: ένα περίστροφο διαμετρήματος 0,38mm, έντεκα φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, μια στρατιωτική ξιφολόγχη, μια αυτοσχέδια συσκευασία με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 1,4 γραμμαρίων και τριάντα έξι σπόροι κάνναβης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση