GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο Μαξίμου ο Χατζηδάκης

Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά έχει αυτή την ώρα ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης. Ο κ. Χατζηδάκης μετέβη στο Μέγαρο ...


Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά έχει αυτή την ώρα ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης.
Ο κ. Χατζηδάκης μετέβη στο Μέγαρο Μαξίμου αμέσως μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών που στηρίζουν την κυβέρνηση.

2 σχόλια

  1. Ο Μ. Σαλμάς μετά τον Λουράντο απέκλεισε και γυναίκα δημοσιογράφο - Το ρεπορτάζ που ενόχλησε τον Κύριο Αναπληρωτή
    Ημερομηνία: 14/03/2013 17:26

    Η συντάκτρια Υγείας Δήμητρα Ευθυμιάδου, κατήγγειλε ότι δέχθηκε φραστική επίθεση από το M. Σαλμά καθώς και ότι με εντολή του αποκλείστηκε από κάθε ενημέρωση σχετικά με τις δραστηριότητες του Υπουργείου.

    Συγκεκριμένα η δημοσιογράφος της Ελευθεροτυπίας αναφέρει:



    "Το να ενοχλείται η εξουσία από τη δημοσιογραφική κριτική είναι σύνηθες. Το να δίνει όμως εντολή να μην υπάρχει καμία ενημέρωση προς τον αρμόδιο συντάκτη είναι μάλλον πρωτοφανές.



    Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Μάριος Σαλμάς, ακολουθώντας τακτική «αποφασίζομεν και διατάσσομεν», απαίτησε να μην ενημερώνεται ούτε καν για τις επίσημες συνεντεύξεις Τύπου η υπογράφουσα συντάκτρια Υγείας της «Ε» και προχωρά σε απολύτως επιλεκτικό κάλεσμα των ΜΜΕ.



    Προηγήθηκε ο εκφοβισμός με τηλεφώνημα του ίδιου του κ. Σαλμά, ο οποίος, χρησιμοποιώντας «γαλλικά» για τον τρόπο γραφής της αλλά και για τη νοημοσύνη της, προειδοποίησε ότι «θα την κόψει από κάθε επίσημη ενημέρωση». Οπερ και εγένετο, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά ότι η δημοκρατία είναι το τέλειο πολίτευμα μόνο όταν μας συμφέρει.



    Αξίζει πάντως να αναρωτηθεί κανείς αν για τις πρωτοβουλίες του υπουργού είναι ενημερωμένη η λοιπή κυβέρνηση, καθέτως και οριζοντίως.



    ΔΗΜ.ΕΥΘ. "



    Να θυμίσουμε εδώ οτι ο "πολλά βαρύς" Σαλμάς είχε διώξει τον υγειονομικό συντάκτη Γιώργο Μουσγά, από το υπουργείο Υγείας, επειδή ο δημοσιογράφος διαμαρτυρήθηκε καθώς περίμενε τον φρέσκο τότε Κύριο Αναπληρωτή, 3 ολόκληρες ώρες, στο ραντεβού Σαλμά με τους συντάκτες του υπουργείου.



    Επίσης τον Φεβρουάριο του 2012, ο Σαλμάς έβρισε τον Λουράντο, σύμφωνα με κατάγγελία του Προέδρου του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής και του είπε "από τούδε και στο εξής δεν θα πρέπει να κοιμάσαι ήσυχος τα βράδια". Ο κ Λουράντος απέστειλε επιστολή στον Αντώνη Σαμαρά, διαμαρτυρόμενος για την συμπεριφορά Σαλμά.



    Ο Σαλμάς έχει δώσει ρεσιτάλ αυθαιρεσίας, για το οποίο έχουμε γράψει πολλές φορές και θα επανέλθουμε σύντομα, καθώς έχουμε μετρήσει τουλάχιστον 11 πρωτοκλασάτα φάουλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟ ΚΩΛΟΔΑΚΤΥΛΟ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΩΛΟΦΥΛΛΑΔΑ FOCUS ;
    Ε , ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΧΩΣΑΝ ΒΑΘΕΙΑ ΝΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση