GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κενεβέζος: Δεν θα περάσει η βελτιωμένη πρόταση...

«Άδικη, αντισυμβατική και ακραία» χαρακτήρισε την απόφαση του Eurogroup για την Κύπρο ο Υπουργός Παιδείας της κυπριακής κυβέρνησης, Κυρι...


«Άδικη, αντισυμβατική και ακραία» χαρακτήρισε την απόφαση του Eurogroup για την Κύπρο ο Υπουργός Παιδείας της κυπριακής κυβέρνησης, Κυριάκος Κενεβέζος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Real Fm.
Ο κ. Κενεβέζος, ο οποίος προέρχεται από το Δημοκρατικό κόμμα που έχει εννέα έδρες στο Κοινοβούλιο, ανέφερε ότι «με βάση τα δεδομένα, ως φαίνεται αυτό που θα τεθεί ενώπιον της Βουλής δεν θα περάσει», υπογραμμίζοντας ότι «οι Ευρωπαίοι θα έπρεπε να το αναμένουν».
Παράλληλα πρόσθεσε ότι βρίσκονται σε εξέλιξη οι προσπάθειες εξεύρεσης ενός εναλλακτικού σχεδίου, ενώ σημείωσε ότι «υπάρχει ένας λογικός αναβρασμός αλλά δεν υπάρχει λόγος πανικού. Η κυβέρνηση θα πάρει τις αποφάσεις προκειμένου να διαχειριστεί το πρόβλημα που υπάρχει».
Ακούστε το ηχητικό:



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση