GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θρίλερ με μαθητές από τη Λάρισα

Απεγκλωβίστηκαν σώοι οι 38 μαθητές μαζί με τους 2 συνοδούς καθηγητές από τον Αμπελώνα Λάρισας, που ξεκίνησαν οδικώς για πενθήμερη εκδρομή...

Απεγκλωβίστηκαν σώοι οι 38 μαθητές μαζί με τους 2 συνοδούς καθηγητές από τον Αμπελώνα Λάρισας, που ξεκίνησαν οδικώς για πενθήμερη εκδρομή στην Βουδαπέστη αλλά λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης το λεωφορείο τους αποκλείστηκε χθες στις 7 το απόγευμα.
Οι 38 μαθητές μαζί με τους 2 συνοδούς καθηγητές και τον διευθυντή κ. Φυτόπουλο, είναι όλοι καλά στην υγεία τους και θα περάσουν το βράδυ σε κοντινό ξενώνα.
Υπενθυμίζεται πως οι μαθητές ξεκίνησαν οδικώς για πενθήμερη εκδρομή στην πρωτεύουσα της Ουγγαρίας αλλά λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης το λεωφορείο τους αποκλείστηκε χθες στις 7 το απόγευμα, σε απόσταση 100 περίπου χιλιομέτρων από την Βουδαπέστη.
Σε επικοινωνία της ΕΡΑ Λάρισας, πριν από λίγο με το διευθυντή του σχολείο κ. Φιτόπουλο, ,που συνοδεύει τα παιδιά στην εκδρομή, έγινε γνωστό ότι παιδιά και συνοδοί είναι πολύ καλά και ότι εντός της επόμενης ώρας, αναμένεται τα εκχιονιστικά να ανοίξουν το δρόμο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr για το θέμα έδειξε προσωπικό ενδιαφέρον ο υπουργός Παιδείας Κώστας Αρβανιτόπουλος ο οποίος την Παρασκευή επικοινώνησε αρκετές φορές με εκπαιδευτικούς φορείς της Λάρισας για το θέμα αλλά και τον διευθυντή του σχολείου.
Σημειώνεται ότι για την περιπέτεια των παιδιών έχει ενημερωθεί η πρεσβεία της Ελλάδας στην Βουδαπέστη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση