GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λαμάρης: Αναδιαρθρώνεται η Λαϊκή Τράπεζα

Δεν κλείνει αλλά αναδιαρθρώνεται η Λαϊκή Τράπεζα, δήλωσε ο βουλευτής του ΑΚΕΛ Γ. Λαμάρης. Δεν υπάρχει θέμα να κλείσει η Λαϊκή Τράπεζα, δ...

Δεν κλείνει αλλά αναδιαρθρώνεται η Λαϊκή Τράπεζα, δήλωσε ο βουλευτής του ΑΚΕΛ Γ. Λαμάρης.
Δεν υπάρχει θέμα να κλείσει η Λαϊκή Τράπεζα, δήλωσε στο ΡΙΚ ο βουλευτής του ΑΚΕΛ και μέλος της Επιτροπής Οικονομικών Γιάννος Λαμάρης. Παράλληλα, υπογράμμισε ότι θα υπάρξει σχέδιο αναδιάρθρωσης της Τράπεζας, διαβεβαιώνοντας ότι θα διασφαλιστούν τα δικαιώματα των εργαζομένων.
Από την πλευρά τους, οι εργαζόμενοι αναμένουν να κατατεθεί στη Βουλή το νομοσχέδιο για την εξυγίανση της Λαϊκής με τη δημιουργία «καλής» και «κακής» τράπεζας.
Το πρωί εκπρόσωπος της Λαϊκής είχε αναφέρει στο ΑΠΕ- ΜΠΕ ότι το σχέδιο αναδιάρθρωσης δόθηκε στο Υπουργείο Οικονομικών, ενώ εκπρόσωπος της Κεντρικής Τράπεζας ανέφερε ότι δεν έχουν επιδοθεί απολύσεις σε εργαζομένους της Λαϊκής.
Εργαζόμενοι της τράπεζας που είναι συγκεντρωμένοι έξω από τη Βουλή φωνάζουν συνθήματα: Κάτω τα χέρια από την Λαϊκή», «Σήμερα η σειρά μας, αύριο η δικιά σας», «Όχι στα σχέδια της Ε.Ε. για υποδούλωση της Κύπρου».
Η Αστυνομία, που βρίσκεται έξω από τη Βουλή, έχει πάρει οδηγίες να μην χρησιμοποιήσει ρόπαλα και δακρυγόνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση