GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κινητοποιήσεις και στον Ευαγγελισμό

Σε κινητοποιήσεις προχωρούν αύριο και την Πέμπτη οι γιατροί και οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», αντιδρώντας στις ελλείψεις ...

Σε κινητοποιήσεις προχωρούν αύριο και την Πέμπτη οι γιατροί και οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», αντιδρώντας στις ελλείψεις προσωπικού και υλικοτεχνικής υποδομής.
Όπως καταγγέλλουν στο νοσοκομείο, από τις 50 κλίνες Μονάδας Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) και Μονάδας Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ), λειτουργούν οι 40, από τους 24 νοσηλευτές στην Ανάνηψη Καρδιοχειρουργημένων Ασθενών (ΑΚΑ) έμειναν μόνο 14, ενώ εφημερεύουν μέρα παρά μέρα, οι τραυματιοφορείς, από 120 που θα έπρεπε κατ΄ελάχιστον να είναι, απέμειναν 67 και πάνω από 150 οργανικές θέσεις μονίμων και 50 ειδικευόμενων γιατρών είναι κενές.
Οι εργαζόμενοι θα πραγματοποιήσουν αύριο στις 8 το πρωί, συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου και την Πέμπτη θα προχωρήσουν σε στάση εργασίας από τις 8 έως τις 11 το πρωί.

1 σχόλιο

  1. Κρύος ιδρώτας στη τρικομματική κυβέρνηση μετά τα μεγαλειώδη συλλαλητήρια στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα. Πολλές χιλιάδες κόσμου αναμένονται στο Σύνταγμα και στο Λευκό Πύργο, σήμερα, μετά τις 6 μμ, ενώ υπουργοί και βουλευτές τρέμουν την οργή του κόσμου, που τους πολιορκεί σε Καβάλα, Πύργο και Αιτωλοακαρνανία. Όλη η Ελλάδα βράζει, λόγω της ανάλγητης πολιτικής των 4 ετών που ακολουθούν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, με τις ευλογίες του κομματιδίου των καρεκλοκένταυρων της ΔΗΜΑΡ, που θα έχει τη τύχη του ΛΑΟΣ και ακόμα χειρότερη. Στα επόμενα γκάλοπ, τα τρία κόμματα,ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ θα συρρικνωθούν κι άλλο, παρά τις απέλπιδες προσπάθειων λίγων διαπλεκομένων και των κομματόσκυλων τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση