GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στρατούλης: Ο φασισμός δεν χωράει στην ΑΕΚ

Με αφορμή τον πανηγυρισμό του Γιώργου Κατίδη μετά το γκολ που πέτυχε κόντρα στη Βέροια, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της ερασιτεχνική...

Με αφορμή τον πανηγυρισμό του Γιώργου Κατίδη μετά το γκολ που πέτυχε κόντρα στη Βέροια, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της ερασιτεχνικής ΑΕΚ Δημήτρης Στρατούλης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
"Η ΑΕΚ έχει αποδείξει διαχρονικά ότι είναι κάτι περισσότερο από ποδοσφαιρική ομάδα. Είναι ομάδα προσφύγων και ξεριζωμένων, με παίκτες της εκτελεσμένους από τους ναζί επί κατοχής, αλληλέγγυα σε λαούς όταν δέχονταν πειρατικές στρατιωτικές επεμβάσεις (αγώνας με την ΠΑΡΤΙΖΑΝ μέσα στο βομβαρδιζόμενο Βελιγράδι) και συμμετοχής στους αγώνες του λαού μας για ελευθερία, κοινωνική δικαιοσύνη και δημοκρατία.
Η Οικογένεια της ΑΕΚ δεν χρειάζεται καμία υπόδειξη και ανάμειξη ούτε από μένα ούτε από κανένα άλλο για να αντιμετωπίσει αποφασιστικά την προσβολή της ιστορίας της, που συντελέστηκε από το ναζιστικό χαιρετισμό ποδοσφαιριστή της. Γνωρίζει τι πρέπει να κάνει και θα το κάνει μέσα από τις δικές της διαδικασίες, ώστε να μην χωράει φασισμός ούτε στην ΑΕΚ ούτε στις ζωές μας.
Δημήτρης Στρατούλης
Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Β Αθήνας
Μέλος της ερασιτεχνικής ΑΕΚ"

4 σχόλια

  1. ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΕΡΑΝΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΑ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΠΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ Κ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ναζιστικός φασιστικός κομμουνισμός χωράει στην ΑΕΚ ....δημοκράτη Στρατούλη;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι μόνοι που χωράνε στην ΑΕΚ ειναι η Ρεπούση, ο Τατσόπουλος,ο Μπουτάρης και όλοι η θαυμαστές του σφαγέα μπάσταρδου Ατατούρκ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δηλαδή τι άλλο πρέπει να μας πει κι αυτός ο ΣΚατίδης για να καταλάβουμε ότι το πρόβλημα είναι η έλλειψη Παιδείας (για την οποία δεν είναι υπεύθυνος αυτός) και όχι οι αντιλήψεις του και οι προθέσεις του? Μάλλον θα πρέπει να στρέψουμε το βλέμμα μας σε αυτούς που βιάστηκαν να του αφαιρέσουν ισόβια!!! την αθλητική του υπηκοότητα, θεωρώντας ίσως ότι αυτή η ποινή σωφρονισμού??? θα τον αποτρέψει να ξαναχειρονομήσει σε… επόμενες ζωές, και σε αυτούς που βιάστηκαν να "προμοτάρουν" τις έννοιες του φασισμού και του ναζισμού, που η συγκεκριμένη χειρονομία παραπέμπει, με την μέθοδο της διαφήμισης τους μέσα από την έκταση που προσπαθούν να δώσουν σε ένα ζήτημα που αξίζει και κοστίζει όσο μία κίτρινη (άντε κόκκινη) κάρτα για άσεμνη (ούτε καν πολιτική) χειρονομία, δημιουργώντας ΘΕΜΑ MEGA από το τίποτα με συνέπεια να αποσπάσουν την προσοχή μας από την (Οικονομική αυτή την φορά) ΚΑΤΟΧΗ των αδερφών μας των Κυπρίων και να την στρέψουν στο ανερχόμενο άστρο του Μιχαλολιάκου και της συμμορίας του που πλέον δεν έχει κάτι να ζηλέψει από τις συμμορίες των δεξιών, σοσια-ληστών, και πάσης φύσης αριστερών καθαρμάτων που από την πρώτη μέρα της μεταπολίτευσης της Ελλάδας σε Προεδρευόμενη Δημοκρατία λυμαίνονται στο Κοινοβούλιο των Ελλήνων Πολιτών και Ψηφοφόρων, που με την ψήφο τους και την ανοχή τους δικαιώνουν το ρητό του Ταμερλάνου "Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν", το οποίο επανέλαβε και ο Γαλλοϊταλός Josheph De Maistre ("Κάθε χώρα έχει την Κυβέρνηση που της αξίζει"), αλλά και ο (…δικός μας αφού αναφέραμε την Κύπρο) Αμερικανοεβραίος γεννημένος στην Γερμανία Henry Alfred Kissinger.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση