GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ-Βορίδης:Θα κάνουμε τη δουλειά της αστυνομίας;

Επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τη στάση του στα επεισόδια της Ιερισσού εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Μ...

Επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τη στάση του στα επεισόδια της Ιερισσού εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Μάκης Βορίδης στη Βουλή.

«Θα κάνετε τη δουλειά της αστυνομίας και της δικαιοσύνης; Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι δεν έχει καμία όρεξη η κυβέρνηση να κάνει επίδειξη τιμής αλλά προκειμένου να γίνουν προανακριτικές πράξεις δεν θα γίνεται καμία διαπραγμάτευση, ούτε με τους πολίτες, ούτε άδεια θα παίρνουν από τις δημοτικές αρχές», ανέφερε ο κ. Βορίδης.
Κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για «συστηματική μεροληψία» σημειώνοντας ότι «δεν έχετε πρόβλημα με την αστυνομία αλλά στην ουσία έχετε αντίρρηση με την επιβολή του νόμου και της τάξης, με την εξυχνίαση των εγκλημάτων και με την προσπάθεια που γίνεται να αναπτυχθεί επενδυτικά η χώρα».
Αναφερόμενος στις προσαγωγές ανηλίκων, ο Μάκης Βορίδης υπογράμμισε ότι «είπε κανείς ότι δεν διαπράττονται εγκλήματα από ανήλικους; Δεν υπάρχουν ύποπτοι ανήλικοι; Θέλετε στο κοινοβούλιο να κάνουμε τη δουλειά της αστυνομίας και της δικαιοσύνης;».



2 σχόλια

  1. αχου.....ΑΕροψεκασμένη Τσίκνα με Αναρχικούς Σύριζα..
    με αλάτι Κκε...και πιπέριΧΑ

    Πού είναι μωρέ ο Superman
    ο Βουλευτης Αναρχικός Διαμαντόπουλος
    να ..καθαρίσει Σύριζα ?

    Απίστευτο βίντεο: Καθοδηγητής βάζει μαθήτρια να μιλήσει στην ΤιΒι και της λέει τι να πει!!

    Προσέξτε πως λένε να πούν και καθοδηγούν τα παιδιά τόσο οι γονείς όσο και οι καθηγητές!!

    1. Προσέξτε τον τύπο που ακούγεται να της λέει "μίλα δυνατά", "πες ότι έχουν με οξυγόνο κοπελίτσα"...
    (αστειότητες! μιας και η φιάλη οξυγόνου ζυγίζει μερικά κιλά και δεν την παίρνει ο γιατρός στην πλάτη να τρέχει στο σχολείο) ενώ κάποια στιγμή η μαθήτρια ρωτάει και ο υποβολέας της λέει "ναι πες ότι μπαίνουν σε σπίτια".

    2. Η ίδια η μαθήτρια αναφέρει πως οι καθηγητές-φυντάνια είπαν στα παιδιά: "μπείτε στις τάξεις γιατί κινδυνεύετε" (κινδυνεύουν παιδιά από την Αστυνομία!!!) και μετά λέει ότι ήταν έξω και έφαγαν δακρυγόνα απ' τα ΜΑΤ... άλλα αντί άλλων δηλ.

    Δείτε το βίντεο με τους ξεφτιλισμένους...
    Σκουριές: Μαρτυρία μαθήτριας για τα δακρυγόνα από depy6

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βοριδη ακτιβιστή για δες εδώ τι θα σας ΚΆΝΟΥΜΕ Α-ΡΚΕ-ΤΑ....ΝΕΝΕΚΟΙ..

    http://harrytsopanos.blogspot.gr/2013/03/blog-post_594.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση