GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αναστασιάδης:Θα κάνουμε το παν για την έξοδο από την κρίση

Αναστασιάδης:Θα κάνουμε το παν για την έξοδο από την κρίση Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας διαβεβαίωσε ότι θα κάνει ότι είναι δυνα...

Αναστασιάδης:Θα κάνουμε το παν για την έξοδο από την κρίση

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας διαβεβαίωσε ότι θα κάνει ότι είναι δυνατόν για να εξέλθει η Κύπρος από την οικονομική κρίση το συντομότερο.
Τόνισε ότι «σε αυτή τη δύσκολη για τον τόπο ιστορική συγκυρία θα πρέπει όλοι να συνδράμουν προκειμένου να διασφαλιστεί η οικονομική σταθερότητα και να επανέλθει η ανάπτυξη».
«Θα πρέπει», δήλωσε, «να διορθώσουμε τα κακώς έχοντα και να εξυγιάνουμε τα δημόσια οικονομικά, χωρίς όμως να πληγούν περαιτέρω οι ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού και χωρίς να ασκηθεί πρόσθετη υφεσιακή πίεση στην οικονομία του τόπου».
Αναφερόμενος στο Κυπριακό, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης είπε ότι δεν προσφέρεται ούτε για μικροπολιτική εκμετάλλευση ούτε για κομματικές αντιπαραθέσεις.
«Αυτό που από μέρους μας χρειάζεται είναι ενότητα, συλλογικότητα, πανεθνικός σχεδιασμός, και βούληση. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να ισχυροποιήσουμε τη διαπραγματευτική μας θέση στη βάση μιας ολοκληρωμένης και διεκδικητικής στρατηγικής, αξιώνοντας αυτό που δικαιούμαστε και αυτό που μας αξίζει» σημείωσε.
Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης μιλούσε στο ετήσιο μνημόσυνο του πρώην Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας και ιδρυτή του ΔΗΚΟ, Σπύρου Κυπριανού. Αναφερόμενος στον Σπύρο Κυπριανού είπε ότι «θα ακολουθήσουμε την παρακαταθήκη που μας άφησε, τον δρόμο της ελευθερίας, της αισιοδοξίας, της πίστης στις δικές μας δυνάμεις, της πίστης στο δίκαιο αγώνα».
Κόμματα: ΔΗΚΟ Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση