GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βίντεο-Με πυρσούς κατά του σχεδίου "Αθηνά"

Περισσότεροι από 2.000 σπουδαστές και φοιτητές συγκεντρώθηκαν σήμερα στον Λευκό Πύργο στο πλαίσιο διαμαρτυρίας κατά του σχεδίου "Αθ...

Περισσότεροι από 2.000 σπουδαστές και φοιτητές συγκεντρώθηκαν σήμερα στον Λευκό Πύργο στο πλαίσιο διαμαρτυρίας κατά του σχεδίου "Αθηνά".


Οι σπουδαστές σχημάτισαν έναν κύκλο γύρω από τον Λευκό Πύργο κρατώντας αναμμένους πυρσούς. Πρόκειται για μια συμβολική κίνηση όπως είπαν, με την οποία θέλουν να δείξουν ότι η επιθυμία και η προσπάθεια να αναδείξουν τον εθνικό και εκπαιδευτικό ρόλο του ΤΕΙ είναι "άσβεστη".
Σε ό,τι αφορά το επικαιροποιημένο σχέδιο "Αθηνά" ο αντιπρόεδρος του ΤΕΙ, Κ. Βαρσαμίδης, είπε ότι επί της ουσίας δεν προσφέρει κάτι διαφορετικό προς το καλύτερο καθώς από τα 24 τμήματα του ΑΤΕΙ μένουν μόνο τα 14 ενώ τα άλλα καταργούνται ή μετακινούνται. Έκανε μάλιστα λόγο για κάποιες "πολιτικές συναλλαγματικές που πρέπει να εξαργυρωθούν", τονίζοντας ότι το ΤΕΙ δεν μπορεί να επιτρέψει κάτι τέτοιο.

Δείτε τα Βίντεο από τη διαμαρτυρία:



Πηγή: thesstoday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση