GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κόντρα ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για την Κύπρο

Φουντώνει η κόντρα μεταξύ της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ με φόντο την Κύπρο, καθώς η Συγγρού με non paper αναφέρεται στη στάση του Die Linke, του ...

Φουντώνει η κόντρα μεταξύ της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ με φόντο την Κύπρο, καθώς η Συγγρού με non paper αναφέρεται στη στάση του Die Linke, του «αδελφού κόμματος του κ. Τσίπρα», όπως το  χαρακτηρίζει.

«Κάθε φορά που ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας προσπαθούν  να διαψεύσουν  οτιδήποτε, απλώς τα κάνουν  χειρότερα.  Το τελευταίο κατόρθωμά τους αφορά το «αδελφό» κόμμα τους στην Γερμανία  Die Linke και τη θέση του για την Κύπρο», αναφέρει η ΝΔ στο non paper.
Συγκεκριμένα, επισημαίνει, χθες το βράδυ, «το κομματικό Όργανο του ΣΥΡΙΖΑ, το site «left.gr» φιλοξένησε «για να μην υπάρχουν παρερμηνείες» τη θέση του «αδερφού» κόμματός του κ. Τσίπρα στην Γερμανία, το οποίο:
  • Αποκαλύπτει ότι οι θέσεις της Αριστεράς είναι «η καθιέρωση παντού στην Ε.Ε. ενιαίας ελάχιστης φορολόγησης των καταθέσεων, ώστε να μην δημιουργούνται φορολογικοί παράδεισοι».
  • Ζητά τη χρεοκοπία της Κύπρου, όπως συνέβη στην Ισλανδία.
  • Και ζητά ευθέως από την Κύπρο  «να βάλει χέρι στους ανώνυμους λογαριασμούς ξένων μεγαλοκαταθετών».

«Ο πολιτικός γυρολόγος ακραίων ιδεολογημάτων κ. Τσίπρας δεν χάνει ευκαιρία να διαφημίζει την ταύτιση απόψεών του με το  Die Linke, να διαδηλώνει μαζί τους, να δίνει συνεντεύξεις Τύπου και να φωτογραφίζεται σε κάθε ευκαιρία με τα στελέχη του, που ευθέως ζητούν το θάνατο της οικονομίας της Κύπρου», σημειώνει η Συγγρού, τονίζοντας ότι αυτές ακριβώς τις θέσεις απορρίπτουν με πείσμα οι Κύπριοι τις τελευταίες μέρες.
Η ΝΔ παραθέτει το επίμαχο link από το left.gr, για όσους, όπως αναφέρει «προβληματίζονταν αν οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τη φορολόγηση των καταθέσεων αποτελούν προσωπικές απόψεις των στελεχών του ή άλλη μια φαντασίωση των ΜΜΕ»
http://left.gr/news/i-thesi-toy-die-linke-gia-koyrema-katatheseon-stin-kypro

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση