GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βούτσης:Θέλουμε να ενημερωθεί η βουλή

Πρόθεση του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι να σκιαμαχούμε διαδικαστικά, αλλά είναι θέμα ουσίας,ώστε να ενημερωθεί η Βουλή για ορισμένα κρίσιμα ζητήματα...

Πρόθεση του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι να σκιαμαχούμε διαδικαστικά, αλλά είναι θέμα ουσίας,ώστε να ενημερωθεί η Βουλή για ορισμένα κρίσιμα ζητήματα, όπως είναι οι τελευταίες εξελίξεις στη Κύπρο και οι πιθανές επιδράσεις τους», τόνισε ο Γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Βούτσης σε συνομιλία που είχε με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες.
«Σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει διάθεση για σύγκρουση του ΣΥΡΙΖΑ με τον Πρόεδρο της Βουλής, ούτε υπάρχει θέμα διαφοροποίησης μας», είπε ο κ. Βούτσης.
«Εμάς», συνέχισε, «μας ενδιαφέρει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης να μπορεί να φέρει ένα τέτοιο κρίσιμο θέμα στην Ολομέλεια και να γίνει μια ουσιαστική συζήτηση. Αυτό, λοιπόν, το δικαίωμα δεν μπορεί να περιορίζεται ανάμεσα στους τρεις αρχηγούς της κυβέρνησης».
Ακόμα,ο κ. Βούτσης σημείωσε ότι «προφανώς ο Πρόεδρος της Βουλής έκανε τις προσπάθειες του», με αφορμή την αυριανή έκτακτη ενημέρωση του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα των μελών των Επιτροπών Ευρωπαϊκών και Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, ωστόσο τόνισε ότι καλό θα ήταν να υπήρχε ελαστικότητα, σε ό,τι αφορά την ερμηνεία του κανονισμού,ώστε να γίνονται την ώρα που πρέπει ουσιαστικές συζητήσεις.
Σε ό,τι αφορά το δικαίωμα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης να ζητήσει προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή, ο κ. Βούτσης παρ' ότι δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να το ασκήσει ο Αλέξης Τσίπρας, ωστόσο εκτίμησε ότι κάτι τέτοιο θα γινόταν κατόπιν εορτής.
Πηγή:ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση