GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Λασιθιστάν»: Μετά τις παραιτήσεις, οργανώνεται ενάντια στο «Αθηνά»

 Κατά της Πολιτείας και του σχεδίου «Αθηνά» οργανώνονται οι δήμοι του «Λασιθιστάν», μετά τις παραιτήσεις των δημοτικών συμβουλίων Αγίου ...

 Κατά της Πολιτείας και του σχεδίου «Αθηνά» οργανώνονται οι δήμοι του «Λασιθιστάν», μετά τις παραιτήσεις των δημοτικών συμβουλίων Αγίου Νικολάου και Ιεράπετρας. Σήμερα, στις 7 το απόγευμα, στην αίθουσα συμβουλίου του δημοτικού συμβουλίου Αγίου Νικολάου, πραγματοποιείται ανοιχτή συγκέντρωση των αιρετών, φορέων και κατοίκων, προκειμένου να υπάρξει συντονισμός στις κινητοποιήσεις που θα ακολουθήσουν. Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση – πρόσκληση η δημοτική Αρχή: «Η συμμετοχή όλων μας είναι ΑΝΑΓΚΑΙΑ!».

1 σχόλιο

  1. Μόδα ήταν και πέρασε και ο ΤΖΥΡΙΖΑ, αν οι άλλοι έκαναν 100 κωλοτουμπες ο ΤΣΙΠΡΑΣ έκανε 200 πριν πάρει εξουσία φαντάζεστε να γίνει και εξουσία!!!!!

    {Ακούτε ρε κουτά} Οι πρώην αριστεροί του κώλου, Μηλιός του ΤΖΥΡΙΖΑ, Χρύσανθος Λαζαρίδης της Ν.Δ..ΓΑΜΑΝΕ την Ελλάδα... δυστυχώς για εμάς είμαστε ΝΕΚΡΟΊ...και ατιμασμένοι ΝΕΚΡΟΊ , όλα τα αποδωμουν με σχέδιο, λίγο, λίγο ΚΟΒΟΥΝ--ΚΟΒΟΥΝ--ΚΟΒΟΥΝ εδώ και τρία χρόνια ...και εμείς λέμε ουφ την βγάλαμε και σήμερα..εε θα έλθει ήμερα που δεν θα την βγάλουμε ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΊ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΟΧΥΡΩΜΈΝΟΙ....ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΕΚΡΟΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση