GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών για τις πορείες

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών για τις πορείες Το φαινόμενο των καθημερινών εκδηλώσεων διαμαρτυρίας έχει προκαλέσει, εκ νέου, την αντίδρασ...

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών για τις πορείες

Το φαινόμενο των καθημερινών εκδηλώσεων διαμαρτυρίας έχει προκαλέσει, εκ νέου, την αντίδραση του Εμπορικού Συλλόγου Αθήνας που ζητάει να καθιερωθούν κανόνες.
«Έχουν στραγγαλιστεί οι έμποροι που δραστηριοποιούνται στο Κέντρο της Αθήνας, οι οποίοι, εν μέσω της οικονομικής κρίσης και υπό καθεστώς ομηρίας, καταβάλλουν αγωνιώδεις προσπάθειες να επιβιώσουν, να διατηρήσουν τις θέσεις εργασίας και να εκπληρώσουν τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς το Κράτος» σημειώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών.
Επανέρχεται για μία ακόμη φορά και απαιτεί από την Πολιτεία τη ψήφιση νόμου, «ώστε πέρα από το δημοκρατικό δικαίωμα της διαδήλωσης να προστατευθεί επιτέλους και το αναφαίρετο δικαίωμα του κάθε πολίτη να ζει, να αναπνέει, να κινείται και να εργάζεται ελεύθερα τις ημέρες των πάσης φύσεως κινητοποιήσεων».
Σημειώνει μάλιστα ο σύλλογος ότι: «αν η συντεταγμένη πολιτεία εξακολουθήσει την ένοχη ανοχή της σε τέτοια θέματα και δεν υιοθετήσει άμεσα την έκκληση, θα πρέπει να αναλάβει πλέον αυτή και μόνο, όλες τις ευθύνες πολιτικές και ουσιαστικές που της αναλογούν, για τη διαφαινόμενη εγκατάλειψη και καταστροφή της πρωτεύουσας, της αγοράς της και της μεσαίας τάξης που διαχρονικά αποτελεί τον σταθερό αιμοδότη της Εθνικής οικονομίας».

Πηγή: ΑΜΠΕ Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση