GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στον ΠΑΟΚ μια ζωή ο «Σάλπι»

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, πριν την έναρξη του ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό και συμφών...

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, πριν την έναρξη του ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό και συμφώνησαν όταν ολοκληρώσει την καριέρα του ο Έλληνας επιθετικός να αναλάβει το πόστο του team manager.
Ο ισχυρός άνδρας του «δικέφαλου του Βορρά» απέδειξε πως θέλει για... πάντα τον Σαλπιγγίδη στην Τούμπα ανανεώνοντας το συμβόλαιο του, το οποίο έληγε το καλοκαίρι του 2014.
Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:
Επικυρώθηκε σήμερα, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, η συμφωνία ανάμεσα στην ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. και τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Σαλπιγγίδη. Στην ουσία πρόκειται για ένα «συμβόλαιο ζωής» του διεθνή ποδοσφαιριστή με την ομάδα μας!Ο διεθνής επιθετικός συμφώνησε να διαγραφούν όλα τα οφειλόμενα ποσά προς αυτόν από τις προηγούμενες χρονιές, δέχτηκε μείωση στο υπάρχον συμβόλαιο και επέκτασή του μέχρι το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας! Μάλιστα υπάρχει ανοιχτή πρόταση από τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. κ. Ιβάν Σαββίδη για περαιτέρω συνεργασία και μετά την ολοκλήρωσή της.Τα σχετικά έγγραφα της συμφωνίας υπογράφτηκαν ελάχιστα λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός στην σουίτα του κ. Ιβάν Σαββίδη.
Ο Ιβάν Σαββίδης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ:
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι και περήφανοι που ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης θα ολοκληρώσει την καριέρα του στην ομάδα μας. Ο Δημήτρης είναι ένα παράδειγμα επαγγελματισμού, ένας υψηλού επιπέδου αθλητής και άνθρωπος, που τιμά αθόρυβα και ουσιαστικά την φανέλα του ΠΑΟΚ αλλά και της Εθνικής Ομάδας. Τέτοιοι άνθρωποι θέλουμε να είναι οι εκφραστές των αρχών μας και απέναντί τους θα στεκόμαστε με σεβασμό και εκτίμηση και θα τους επιβραβεύουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Ήθελα και συμβολικά η επικύρωση της συμφωνίας να γίνει αυτή την περίοδο που ο ποδοσφαιριστής μας βρέθηκε στο μάτι των ποδοσφαιρικών αρχών για να τονίσω για μια ακόμη φορά ότι εμείς θα υποστηρίζουμε και θα τιμούμε αθλητές με το ήθος, την αξιοπρέπεια και την αξία του Δημήτρη Σαλπιγγίδη».
Πηγή: pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση