GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Καρούτζος διαψεύδει την παράταξη Σόμπολου

«Με έκπληξη διάβασα ανακοίνωση της παράταξης "δημοσιογράφοι για την δημοσιογραφία" στην οποία ούτε λίγο ούτε πολύ εμφανίζομαι ω...

«Με έκπληξη διάβασα ανακοίνωση της παράταξης "δημοσιογράφοι για την δημοσιογραφία" στην οποία ούτε λίγο ούτε πολύ εμφανίζομαι ως ο επίσημος υποψήφιος της που εξελέγην τελικώς στο ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ », αναφέρει μεταξύ άλλων σε δήλωσή του ο Νίκος Καρούτζος, ο οποίος εξελέγη στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΔΟΕΑΠ και προσθέτει:
«Θα ήθελα προς άρση κάθε παρεξήγησης να διευκρινίσω τα εξής :
1. Πολιτική ιδεολογία και ταυτότητα είχα και θα έχω αλλά στον ΕΔΟΕΑΠ δεν ψηφίζουμε παρατάξεις ή κόμματα αλλά πρόσωπα που έχουν συγκεκριμένη πρόταση. Άλλωστε η διαπλοκή του συνδικαλιστικού κινήματος με το πολιτικό σύστημα είναι ο κύριος λόγος της απαξίωσης του συνδικαλισμού και η αποστροφή των εργαζομένων σε αυτόν.
2. Υπέβαλα υποψηφιότητα για το ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ καταθέτοντας τις απόψεις μου ενώπιον των συναδέρφων μου και όχι σε παρατάξεις προκειμένου να πάρω το χρίσμα τους. Εγκαίρως και δημόσια δήλωσα ότι δεν με ενδιαφέρει κανένα παραταξιακό χρίσμα παρά μόνο η στήριξη μιας πλατύτερης συμμαχίας  συναδέρφων που βλέπουν το μέλλον του ΕΔΟΕΑΠ και της ΕΣΗΕΑ μακριά απ´ "δεξιές" και "αριστερές" αγκυλώσεις του παρελθόντος που οδήγησαν τον κλάδο στην απαξίωση, τις ατομικές συμβάσεις, την ανεργία και στην επιβολή μεσαιωνικών συνθηκών εργασίας.
3. Στις εκλογές με τίμησαν με την ψήφο τους και με εξέλεξαν στο Δ.Σ. του ΕΔΟΕΑΠ συνάδελφοι που μοιραζόμαστε μαζί τους παραπάνω προβληματισμούς, πολλοί εκ των οποίων είναι και διαφορετικών πολιτικών πεποιθήσεων που όλοι όμως πιστεύουμε στον ακηδεμόνευτο συνδικαλισμό.
4. Στο εξής δηλώνω ότι θα εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις προς αυτή την κατεύθυνση και περιμένω και απ´ τους άλλους συναδέλφους αντί να προβαίνουν σε δηλώσεις που παραπέμπουν στο παρελθόν να καταθέσουν, όπως ήδη εγώ το έπραξα, τις προτάσεις τους επί των οποίων θα μπορέσει να συγκροτηθεί προγραμματικό προεδρείο στον ΕΔΟΕΑΠ για να περάσουμε δημιουργικά στην επόμενη μέρα η οποία ξέρουμε όλοι τι δυσκολίες έχει και τι κινδύνους εγκυμονεί για το ταμείο μας και γενικά για τον κλάδο».
 Διαβάστε επίσης:
Σόμπολος: Ευχαριστώ θερμά

2 σχόλια

  1. http://adf.ly/KMeAV
    Ενδιαφερον θα έλεγα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι γράφει ο ποιητής;
    Γράφει - "ευχαριστώ που με ψηφίσατε αλλά ήρθε η ώρα να σας απαρνηθώ. Θα το πράξω με τρόπο"..
    ma non tropo???
    Η ξεφτίλα σε όλο της το μεγαλείο - όρα Καρούτζος - εννοώ Καρτούντζος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση