GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μεϊμαράκης: Σε θολούρα ο συντάκτης του ΣΥΡΙΖΑ

Απάντηση στις κατηγορίες του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, στον οποίο καταλογίζεται από την αξιωματική αντιπολίτευση το ότι δεν συγ...

Απάντηση στις κατηγορίες του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, στον οποίο καταλογίζεται από την αξιωματική αντιπολίτευση το ότι δεν συγκάλεσε την ολομέλεια της Βουλής για το θέμα της Κύπρου.
Ο κ. Μεϊμαράκης απάντησε ότι «με όλο το σεβασμό προς τον ΣΥΡΙΖΑ, ο συντάκτης της ανακοίνωσης πρέπει να βρίσκεται σε θεσμική θολούρα».
Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ.


1 σχόλιο

  1. ΓΙΑΥΤΟ Η ΧΑΜΟΥΡA O ΣΟΙΜΠΛΕΡ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΣΙΝΓΚΑΠΟΥΡΙ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΤΡΙΣ ΜΗΝΕΣ ΕΕΕΕ .... ΕΚΕΙ ΠΑΝΕ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑΟΙ {ΜΑΓΚΕΣ}... ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΑΣ........ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩ ΣΑΣ..

    ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΡΕΕΕ ΠΡΙΝ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ …

    Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΕΕ!!! ΜΕ ΟΦ ΣΟΡ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΕΕΕ!!! ΕΝΩ ΤΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ Η ΑΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ!!!!! ΧΑΜΟΥΡΕΣ.....ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ Η ΚΥΠΡΟΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΕΣ ΧΩΡΕΣ-ΑΓΟΡΕΣ-ΓΙΑ 50 ΜΕ 100 ΧΡΟΝΙΑ...ΠΑΤΡΕΛΕΑ ΕΧΟΥΜΕ ; ΝΑΙ ΑΡΑ !!!ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ...ΑΡΑ !!! ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΝΕ ΕΡΓΑΣΙΚΑ, ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ Κ.Τ.Λ====ΜΙΓΗΡΙΑ.....ΔΙΑBΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΙΓΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..

    ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΟΛΩΝ ΣΑΣ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ...ΜΑΚΑΡΙ Η ΡΩΣΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΙ ..ΜΑΚΑΡΙΙΙΙΙΙΙ....

    ΜΠΟΥΝΤΖΟΥΚΑΣ ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση