GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μανιτάκης:Δεν βγήκα από την πίσω πόρτα...

Διαψεύδει το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης ότι ο Αντώνης Μανιτάκης συμμετείχε στη συνάντηση του πρωθυπουργού με τους επικεφαλής τη...

Διαψεύδει το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης ότι ο Αντώνης Μανιτάκης συμμετείχε στη συνάντηση του πρωθυπουργού με τους επικεφαλής της τρόικας.
"Ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Αντώνης Μανιτάκης δεν συμμετείχε στη συνάντηση του Πρωθυπουργού με τους επικεφαλής της Τρόικας όπως εσφαλμένα μεταδόθηκε και κατά συνέπεια δεν βγήκε από «παράπλευρη» ή «πίσω» πόρτα", αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου.
Τη συμμετοχή του διέψευσε και ο ίδιος μέσω Twitter


Η δήλωση του Αντώνη Μανιτάκη είναι ουσιαστικά "καρφί" προς την πολιτική συντάκτρια του MEGA Μαρία Σπυράκη, η οποία όταν η Όλγα Τρέμη της είπε ότι από το γραφείο του υπουργού ενημέρωνουν ότι ο ίδιος δεν είναι παρών στη σύσκεψη στο Μαξίμου, απάντησε:
"Προφανώς έχει φύγει. Ήταν πάντως εδώ πριν από λίγο. Ο κ. Μανιτάκης δεν συνηθίζει να φεύγει μπροστά από τους δημοσιογράφους επιλέγει τις παράπλευρες πόρτες προφανώς γιατί αρκείται στις ερωτήσεις μας να απαντά 'καλησπέρα σας, ευχαριστώ' ".
Δείτε το βίντεο από το MEGA

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση