GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πεδουλάκης: Πιστέψαμε στην νίκη

«Πιστέψαμε στην νίκη», τόνισε ο Αργύρης Πεδουλάκης μετά το μεγάλο «διπλό» του Παναθηναϊκού στην Μαδρίτη και επισήμανε ότι η ομάδα του κρα...

«Πιστέψαμε στην νίκη», τόνισε ο Αργύρης Πεδουλάκης μετά το μεγάλο «διπλό» του Παναθηναϊκού στην Μαδρίτη και επισήμανε ότι η ομάδα του κρατάει την τύχη στα χέρια της.
«Ξέραμε ότι είναι ένα πολύ κομβικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες», ήταν τα πρώτα λόγια του κόουτς των «πρασίνων», «για εμάς ήταν ένα παιχνίδι που λειτούργησε το “πρέπει”».
«Έπρεπε να κερδίσουμε και νικήσαμε», παρατήρησε ο Πεδουλάκης και εξήγησε πως: «Πιστέψαμε στη νίκη. Πιστέψαμε ότι μπορούσαμε. Κι αυτή η πίστη προερχόταν απ' την εικόνα μας το τελευταίο διάστημα. Τα σημαντικότερα στοιχεία ήταν γι' ακόμη μία φορά ο ρυθμός κι η άμυνα. Όλα ξεκινούσαν απ' αυτά τα δύο. Το ξέραμε κι ήμασταν κατάλληλα προετοιμασμένοι».
«Αν ήμασταν υποφερτά εύστοχοι στις βολές, η νίκη θα είχε έρθει με λιγότερο άγχος», σχολίασε ο 49χρόνος προπονητής και ανέλυσε το πλάνο της νίκης: «Θέλαμε να πάμε στο τελευταία 5άλεπτο και το παιχνίδι να είναι κλειστό. Ξέραμε ότι στο «πέντε εναντίον πέντε» είμαστε καλύτεροι και παίζουμε πιο μυαλωμένα».
«Είναι μία σπουδαία νίκη για εμάς, ειδικά λόγω του ότι είμαστε νέα ομάδα και «χτίζουμε» την αυτοπεποίθησή μας», είπε ακόμη ο Πεδουλάκης και για την εξέλιξη του ομίλου παρατήρησε: «Δεν μας ενδιαφέρει τι έκανε η Ουνικάχα. Εμείς κοιτάμε την ομάδα μας και ξέρουμε ότι έχουμε την τύχη μας στα χέρια μας. Στον όμιλό μας είναι ξεκάθαρο ότι μπορούν να συμβούν τα πάντα».
ΠΗΓΗ:pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση