GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Αναστασιάδης ευχαριστεί τους Έλληνες

Ευχαριστήρια ανακοίνωση από την προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας στην απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης να απορροφηθούν από ελληνικές τρ...

Ευχαριστήρια ανακοίνωση από την προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας στην απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης να απορροφηθούν από ελληνικές τράπεζες τα υποκαταστήματα των κυπριακών τραπεζών στην Ελλάδα.
"Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη του ιδίου και του κυπριακού Ελληνισμού για την αμέριστη συμπαράσταση του πολιτικού κόσμου και του λαού της Ελλάδας στις δύσκολες ώρες που διέρχεται η Κύπρος και επιθυμεί να ενημερώσει τον κυπριακό λαό για τη συνεχή και στενή συνεργασία που διέκρινε τις σχέσεις των δύο πλευρών από το Eurogroup της 15ης Μαρτίου μέχρι την οριστική διευθέτηση των παραρτημάτων των κυπριακών τραπεζών στην Ελλάδα".
"Τα πραγματικά γεγονότα απαντούν με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο στις διάφορες φήμες και πληροφορίες που καλλιεργούνταν τις τελευταίες ημέρες, περί δήθεν ουδετερότητας ή και αδιαφορίας της ελληνικής κυβέρνησης έναντι της Κύπρου. Σε όλο αυτό το διάστημα η συμπαράσταση της Ελλάδας ήταν δεδομένη και γι' αυτό ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εκφράζει τις ευχαριστίες του", καταλήγει η ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας της Κύπρου.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση