GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι ιατροδικαστές για τον Καβαλιέρε

Η ιατροδικαστική εξέταση η οποία διεξήχθη έπειτα από την σχετική παραγγελία του δικαστηρίου του Μιλάνου από τρεις γιατρούς κατέληξε στην ...

Η ιατροδικαστική εξέταση η οποία διεξήχθη έπειτα από την σχετική παραγγελία του δικαστηρίου του Μιλάνου από τρεις γιατρούς κατέληξε στην διαπίστωση ότι ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι αντιμετωπίζει πράγματι «εύλογο κώλυμα» για λόγους υγείας.
Οι γιατροί επισήμαναν τις αυξομειώσεις της αρτηριακής πίεσης του ηγέτη του κεντροδεξιού κόμματος Λαός της Ελευθερίας (PdL), πέρα από μια επιπεφυκίτιδα που τον ταλαιπωρεί.
Η σημερινή δικάσιμος κατόπιν της εισήγησης των γιατρών αναβλήθηκε κι ορίστηκε νέα, για την 20ή Μαρτίου.
Παρατηρητές επισήμαναν ότι όταν η δίκη επαναληφθεί, ο πρόεδρος Τζόρτζο Ναπολιτάνο θα έχει ήδη αρχίσει τις διαβουλεύσεις για το σχηματισμό κυβέρνησης.
Αύριο, σε συνάντησή του με τον πρόεδρο της Ιταλίας, ο γραμματέας του PdL Αντζελίνο Αλφάνο αναμένεται να του παρουσιάσει τις θέσεις του κόμματος σχετικά με τις διώξεις που αντιμετωπίζει ο Μπερλουσκόνι. Το PdL προειδοποίησε νωρίτερα σήμερα ότι θα απέχει από τις εργασίες του κοινοβουλίου ωσότου λυθεί το πρόβλημα με τις πολλαπλές διώξεις σε βάρος του μεγιστάνα του Τύπου, ο οποίος κατά την ιταλική κεντροδεξιά αντιμετωπίζει έναν δικαστικό «κατατρεγμό».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση