GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΦΩΤΟ-Ποιοι βρίσκονται στην εκδήλωση για τον Κωνσταντίνο Καραμανλή

Κατάμεστη είναι η αίθουσα στο Μέγαρο Μουσικής, όπου διοργανώνεται εκδήλωση προς τιμήν του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Στην πρώτη σειρά κάθοντ...

Κατάμεστη είναι η αίθουσα στο Μέγαρο Μουσικής, όπου διοργανώνεται εκδήλωση προς τιμήν του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Στην πρώτη σειρά κάθονται ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας και ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Δίπλα τους ο Πέτρος Μολυβιάτης, ο Κωστής Στεφανόπουλος και παραδίπλα ο Αλέξης Τσίπρας.


Δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα κάθεται ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ενώ παρών είναι και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής μαζί με τη σύζυγό του Νατάσα. Στα αριστερά της, βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.


Παρόντες είναι ακόμα ο πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης, καθώς και ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης ο οποίος και πραγματοποίησε ομιλία.
Επίσης, διακρίναμε τον Γιώργο Καρατζαφέρη, τον Βύρωνα Πολύδωρα, αλλά και ο Αχιλλέας Καραμανλής.


2 σχόλια

  1. Τσίπρας: Μεγάλος ηγέτης ο Καραμανλής...
    Και αν μου τάξετε μερικά ψηφαλάκια ακόμα θα τον πω και "Εθνάρχη"!!

    Ο Αλέξης Τσίπρας στο λόγο του ανέφερε χαρακτηριστικά οτι ο Κωνσταντίνος Καραμανλής έκανε μία σπάνια πολιτική και προσωπική υπέρβαση ξεπερνώντας τα όρια της εποχής του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θερμός εναγκαλισμός Σαμαρά-Καραμανλή... Ψυχρή χειραψία εν κινήσει με Τσίπρα.

    Δίπλα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας έκατσε ο πρωθυπουργός
    Στο κέντρο ακριβώς της πρώτης σειράς κάθησε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, μαζί με την σύζυγο του Γεωργία και δίπλα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια.

    Κατά την είσοδο του ο πρωθυπουργός είχε θερμό εναγκαλισμό...με τον Κώστα Καραμανλή που ήταν ήδη μέσα στην αίθουσα και σύντομη συνομιλία, πριν ο καθένας πάρει την θέση του.

    Προηγουμένως ο Κώστας Καραμανλή κατά την είσοδό του και πηγαίνοντας προς τη θέση του πέρασε μπροστά από τον Τσίπρα
    (που είχε πάρει θέση από τους πρώτους) τον οποίο χαιρέτησε εν κινήσει ρωτώντας τον "Τι κάνεις Πρόεδρε" και ουσιαστικά προσπέρασε την απάντηση Τσίπρα που ήταν "Καλά Πρόεδρε".


    ΥΓ. Όσο για τους αστείους που μιλάνε για εκνευρισμό "Σαμαρικών" από την πρόσκληση Τσίπρα από τους "Καραμανλικούς" η καλύτερη απάντηση είναι η διαφήμιση της εκδήλωσης από τον Γ. Μουρούτη,
    τον διευθυντή του γραφείου τύπου του Πρωθυπουργού

    ...έτσι για να μην αγχώνονται
    τα παπαγαλάκια για τις διαφωνίες Σαμαρικών-Καραμανλικών που ανακαλύπτουν !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση