GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παπουτσής:Η κυβέρνηση ακυρώνει το έργο του Παπανδρέου

Επαναδιαπραγμάτευση της πολιτικής αλλά και επανεξέταση της συμμετοχής του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση ζήτησε ο Χρήστος Παπουτσής, κατά τη διάρκε...

Επαναδιαπραγμάτευση της πολιτικής αλλά και επανεξέταση της συμμετοχής του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση ζήτησε ο Χρήστος Παπουτσής, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο συνέδριο του κόμματος, τονίζοντας ότι «δεν είναι αυτοσκοπός η κυβερνητική συμμετοχή».
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στην περίοδο διακυβέρνηση από τον Γιώργο Παπανδρέου. Μίλησε για «ανατροπή» του πρώην Πρωθυπουργού από την κυβέρνηση και κάλεσε την ηγεσία «να μην παραμείνει θεατής όταν οι υπουργοί της Νέας Δημοκρατίας ακυρώνουν το έργο του Γιώργου Παπανδρέου».
Ο Χρήστος Παπουτσής ανέφερε ότι «δεν υπάρχει μέλλον ενός μικρού φοβικού κόμματος που αυτοπροσδιορίζεται στα αριστερά, αλλά η χώρα έχει ανάγκη από ένα μεγάλο ΠΑΣΟΚ».
Πηγή: egiakoumis.com

3 σχόλια

  1. Βγείτε και σκοτώσετε τα παιδιά τους μόνο έτσι θα καταλάβουν... δείτε τι είπε ο Τζήμερος και ο ΑΔΩΝΙΣ ... ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΊΤΕ ΤΟΥΣ..ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΆΛΛΗ ΛΎΣΗ...ΧΥΝΟΥΝ ΑΙΜΑ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ .. ΗΛΊΘΙΕ ΡΑΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΟΜΠΟΥΓΙΑΣ ΚΩΣΤΑΣ1 Μαρ 2013, 11:49:00 μ.μ.

    .... ΧΑΧΑΧΑ..... ΝΑΙ....ΝΑΙ....ΝΑΙ....ΑΠΛΑ ΒΑΛΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ "ΠΑΠΟΥΤΣΙ" - "ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΜΠΟΤΑ".... ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΜΙΖΩΜΕΝΑ/ΛΗΓΜΕΝΑ ΧΗΜΙΚΑ.... ΚΑΙ ΒΓΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ.... "ΓΙΑ ΕΝΑ ΓΝΗΣΙΟ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ”.... // ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.... ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ”.... // ΣΤΙΣ 18....ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ....// ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΜΠΑΤΣΟΚΟΣΟΣΙΑΛ-ΛΗΣΤΕΣ ΞΑΝΑ... ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ…. // ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ…. ΚΑΙ ΣΟΡΟΣ…. ΚΑΙ ΡΟΥΜΠΙΝΙ…. ΚΑΙ ΓΚΟΛΝΤΜΑΝ ΣΑΞ…. ΚΑΙ ΣΗΜΙΤΗ…. ΧΑΧΑΧΑ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο αρχιτίποτα ο όπου πήγε τα σκάτωσε μιλάει για έργο της Κυβέρνησης του αρχιάχρηστου αρχιπροδότη και μεγάλο απατεώνα που μας έβαλε στο Άουσβιτς καλά που βγαίνει και μιλάει ώστε όταν έρθει η ώρα της κρίσεως να μην τον ξεχάσει ο Λαός και να τον τιμήσει όπως του αρμόζει του Υπουργού του Σάμαινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση