GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ετοιμάζουν κοινή πρόταση για γραμματέα στο ΠΑΣΟΚ

Η ημέρα για την εκλογή γραμματέα στο ΠΑΣΟΚ πλησιάζει και οι συναντήσεις, μυστικές και φανερές, πληθαίνουν. Μια τέτοια συνάντηση, με πολύ...

Η ημέρα για την εκλογή γραμματέα στο ΠΑΣΟΚ πλησιάζει και οι συναντήσεις, μυστικές και φανερές, πληθαίνουν.
Μια τέτοια συνάντηση, με πολύ ενδιαφέρουσα σύνθεση πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί. Γύρω από το ίδιο τραπέζι συγκεντρώθηκαν στελέχη από όλες τις τάσεις τους ΠΑΣΟΚ, δηλαδή  από «βενιζελικούς» και πρόσωπα που δεν εντάσσονται πουθενά έως τον χώρο της αριστερής πρωτοβουλίας.
Βασικό θέμα συζήτησης ήταν η εκλογή γραμματέα και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες κατέληξαν και σε συγκεκριμένο πρόσωπο.
Όλοι συνέτειναν ότι ο νέος γραμματέας δεν θα πρέπει να είναι συγκρουσιακός, ότι θα πρέπει να εκφράζει την ανανέωση, να ενώνει και να είναι πλειοψηφικός. Το τελευταίο προκύπτει και από μια πρώτη καταμέτρηση δυνάμεων στην οποία προχώρησαν και τα αποτελέσματα έδειξαν πολύ θετικά μηνύματα. Την πρόταση τους μάλιστα σκέφτονται να την καταθέσουν και στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο μέσα τις επόμενες ώρες.

2 σχόλια

  1. Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΕΠΟΝΗΣ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ!!!!!ΕΡΕΥΝΑ ΤΑ ΑΔΗΛΩΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ,ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΤΗΣ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε. ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΕΠΟΝΗΣ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ!!!!!ΕΡΕΥΝΑ ΤΑ ΑΔΗΛΩΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ,ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΤΗΣ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε. ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση