GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θα περιμένουν πρώτα το πόρισμα του ΣΔΟΕ...

Συνεδριάζει αυτή την ώρα η Προανακριτική Επιτροπή που διερευνά τυχόν ποινικές ευθύνες του Γιώργου Παπακωνσταντίνου στην υπόθεση της "...

Συνεδριάζει αυτή την ώρα η Προανακριτική Επιτροπή που διερευνά τυχόν ποινικές ευθύνες του Γιώργου Παπακωνσταντίνου στην υπόθεση της "λίστας Λαγκάρντ".
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η Προανακριτική Επιτροπή αποφάσισε ότι θα πρέπει πρώτα να υπάρξει σύνταξη του πορίσματος από το ΣΔΟΕ και θα κρίνει εάν θα χρειαστεί να κληθούν εκ νέου οι συγγενείς του Γιώργου Παπακωνσταντίνου. Τότε, εάν χρειαστεί να τους καλέσουν και δεν προσέλθουν, θα εξετάσουν το ενδεχόμενο της βίαιης προσαγωγής τους.
Την ίδια στιγμή πάντως τα μέλη της Επιτροπή εκφράζουν την έντονη δυσφορία του γιατί καθυστερεί το επίμαχο πόρισμα του ΣΔΟΕ. Ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης επικοινώνησε σήμερα με τον επικεφαλής του ΣΔΟΕ Στέλιο Στασινόπουλο, ο οποίος τον ενημέρωεε ότι η Ένωση Ελληνικών Τραπεζών έχει στείλει όλα τα αναλυτικά στοιχεία από το άνοιγμα των λογαριασμών των συγγενών του πρώην υπουργού Οικονομικών και αύριο το πρωί η Επιτροπή θα έχει την απάντηση για το πότε ακριβώς θα σταλεί το πόρισμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση