GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παίκτες Κέρκυρας: Μας προσέβαλε ο Κωνσταντίνου

Ανακοίνωση - απάντηση στον παλαίμαχο άσο του Παναθηναϊκού, Βασίλη Κωνσταντίνου, εξέδωσαν οι ποδοσφαιριστές της Κέρκυρας. Η ανακοίνωση πο...

Ανακοίνωση - απάντηση στον παλαίμαχο άσο του Παναθηναϊκού, Βασίλη Κωνσταντίνου, εξέδωσαν οι ποδοσφαιριστές της Κέρκυρας.
Η ανακοίνωση ποδοσφαιριστών ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα:
«Εμείς, οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα, τιμούμε τον κ. Βασίλη Κωνσταντίνου κι αναγνωρίζουμε τη μακρά παρουσία του στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την προσφορά του, ως ποδοσφαιριστή, σε συλλογικό, αλλά κι εθνικό επίπεδο.

Όμως, θεωρούμε ότι υπήρξαν απόλυτα ατυχείς οι τοποθετήσεις του, μετά το τέλος του αγώνα Παναθηναϊκός – ΑΟ Κέρκυρα, τόσο για την ομάδα μας, όσο και, ειδικά, για εμάς, τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές του ΑΟ Κέρκυρα.
Ο κ. Κωνσταντίνου αναφέρθηκε άκρως επιτιμητικά, προσβλητικά κι απόλυτα υποτιμητικά στην αξία και την ηθική μας.
Προσέβαλε την αξιοπρέπεια και την επαγγελματική υπόσταση μας, επειδή υπήρξε δίκαιη, από μέρους μας, διαμαρτυρία για τον τρόπο, με τον οποίο καθορίστηκε το αποτέλεσμα του αγώνα Παναθηναϊκός – ΑΟ Κέρκυρα.
Να είστε σίγουρος, κ. Κωνσταντίνου, ότι αισθανόμαστε υπερήφανοι για τις προσπάθειες, τον επαγγελματισμό, τη συνέπεια και την αφοσίωση μας στον αγώνα της ομάδας μας για επιβίωση, σ' ένα δύσκολο περιβάλλον και σε αντίξοες συνθήκες.

Προτιμότερο είναι να ασχοληθείτε με την ομάδα σας και τα καθήκοντα σας και να μας αφήσετε ήσυχους, να παλεύουμε με τις δυσκολίες μας.

Να είστε βέβαιος, κ. Κωνσταντίνου, ότι θα συνεχίσουμε να έχουμε αξιοπρέπεια, υπερηφάνεια και καθαρή συνείδηση.

Κι ελπίζουμε να μην αναφερθείτε ξανά σε ποδοσφαιριστές, με τόσο απαξιωτικό κι υποτιμητικό τρόπο.
Αν και πολύ φοβούμαστε ότι μπορεί να το διαπράξετε, επιχειρώντας να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα.»

Πηγή: pamesports.gr

2 σχόλια

  1. χα χα .... άρε φουκαράδες Ελληνες ποδοσφαιριστές... γιατί ρε δεν λέτε ότι παίζετε δωρεάν; .. γιατί δεν λέτε για τα στημένα ματς ...

    ..αρεεεε κορόιδα ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΧΤΕΣ... γιαυτό θα παίζετε μεταξύ και φίλων σε λίγο.. οι ξένοι παίχτες όμως πάνε στην F.I.F.A και τα παίρνουν τα χρήματα τους εσείς , δεν μπορείτε πάτε στην ΕΠΟ ΧΑ ΧΑ ΧΑ.... ΚΟΡΌΙΔΑ...

    ΆΝΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΉΣΩ ... μιλήστε να για να σας βοηθήσουν F.I.F.A με την ΙΝΤΕΡΠΌΛ..


    εδώ

    https://www.bkms-system.net/bkwebanon/report/clientInfo?cin=6fifa61&language=eng

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντι ο Κωνσταντινου να κοιταζει το χαλι του ΠΑΟ ασχολειται με την Κερκυρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση