GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ιαπωνία:Οριακή αύξηση της ανεργίας

Κατά 120 χιλιάδες μειώθηκαν οι άνεργοι στην Ιαπωνία μέσα σε 12 μήνες, όμως από μήνα σε μήνα αυξήθηκαν σε ποσοστό 0,1%, φθάνοντας στο 4,3%...

Κατά 120 χιλιάδες μειώθηκαν οι άνεργοι στην Ιαπωνία μέσα σε 12 μήνες, όμως από μήνα σε μήνα αυξήθηκαν σε ποσοστό 0,1%, φθάνοντας στο 4,3% του εργατικού δυναμικού της χώρας.
Μηνιαία οριακή αύξηση, σε ποσοστό 0,1%, κατέγραψε το ποσοστό ανέργων στην Ιαπωνία τον μήνα Φεβρουάριο, διαμορφωνόμενο τελικώς κατ' αυτόν τον τρόπο στο ποσοστό 4,3% στο σύνολο του εργατικού δυναμικού της ασιατικής χώρας.
Τα επίσημα στοιχεία, που δημοσιοποιήθηκαν νωρίτερα σήμερα στο Τόκιο, κάνουν λόγο για μείωση του συνολικού αριθμού των ανέργων -κατά περίπου 120 χιλιάδες - μέσα όμως σε ένα ολόκληρο δωδεκάμηνο.
Περισσότεροι κι από 2,7 εκατομμύρια άνθρωποι παραγωγικών ηλικιών ήταν, στο τέλος του Φεβρουαρίου, άνεργοι στην Ιαπωνία.
Ειδικά η αναλογία όσων προσφέρουν θέση εργασίας προς όσους την διεκδικούν, διαμορφώθηκε τον ίδιο μήνα στο 0,85, και είναι απαράλλακτη με εκείνη του πρώτου μήνα του τρέχοντος έτους.
ΠΗΓΗ:ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση