GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άφησαν ελεύθερο κατηγορούμενο για αποπλάνηση

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 63χρονος που κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκου, σύμφωνα με την απόφαση του Δικαστικού Συμβ...

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 63χρονος που κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκου, σύμφωνα με την απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου.
Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους- μεταξύ των οποίων απαγόρευση παραμονής του στη Νέα Αλικαρνασσό όπου μένει- αφέθηκε ο 63χρονος που κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκου, σύμφωνα με την απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου και κατόπιν της διαφωνίας που προέκυψε το πρωί μεταξύ ανακρίτριας και εισαγγελέα για την προφυλάκισή του.
Συγκεκριμένα, στον ηλικιωμένο επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, απαγόρευση διαμονής στη Νέα Αλικαρνασσό Ηρακλείου, αλλά και κάθε είδους συναναστροφή με το 7χρονο κορίτσι και την οικογένειά του. Επίσης του επιβλήθηκε χρηματική εγγύηση 10.000 ευρώ, ενώ θα πρέπει να εμφανίζεται κάθε πρώτη και 15 του μηνός στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.
Ο 63χρονος είχε συλληφθεί την περασμένη εβδομάδα, μετά την καταγγελία της μητέρας της 7χρονης στην Αστυνομία, ότι προσκάλεσε την κόρη της στο σπίτι του, για να παίξει δήθεν με τον εγγονό του και ασέλγησε σε βάρος της, ωστόσο σήμερα η ίδια απέσυρε τη μήνυση που είχε καταθέσει σε βάρος τού κατηγορούμενου.
Ο ηλικιωμένος, κατά την απολογία του το πρωί στην ανακρίτρια Ηρακλείου, αρνήθηκε τα πάντα, ενώ κατά τον συνήγορό του από την ιατροδικαστική έκθεση δεν επαληθεύεται η ασέλγεια σε βάρος του παιδιού.
Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση