GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αγρότες: "Όλοι για έναν και ένας για όλους"

Με κεντρικό σύνθημα "Όλοι για έναν και ένας για όλους", η συντονιστική επιτροπή μπλόκων αγροτών διοργανώνει αυτή την ώρα, στην ...

Με κεντρικό σύνθημα "Όλοι για έναν και ένας για όλους", η συντονιστική επιτροπή μπλόκων αγροτών διοργανώνει αυτή την ώρα, στην πλατεία Βάθη, πανελλαδικό παναγροτικό συλλαλητήριο. Θα ακολουθήσει, στη συνέχεια, πορεία προς τη Βουλή, όπου και θα παραδοθεί υπόμνημα με τα αιτήματά τους, στον πρόεδρο της Βουλής.
Περίπου 1000 αγρότες έχουν έρθει από την Κρήτη, ενώ φτάνουν συνεχώς με λεωφορεία, αγρότες από τη Θεσσαλία
"Ζητάμε την ικανοποίηση των αιτημάτων μας, αλλά για μας τους αγρότες της Κρήτης, χθες προστέθηκε ένα ακόμη. Μάθαμε ότι η κυβέρνηση σχεδιάζει να κλείσει τέσσερα κέντρα φυτοπροστασίας. Η Κρήτη με τη σημαντική παραγωγή και τις εξαγωγές θα μείνει χωρίς φυτοπροστατευτικό κέντρο. Θα απαιτήσουμε να μείνει ανοιχτό και ζητούμε την παραιτηση της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης" δήλωσε ο πρόεδρος των Ομοσπονδιών Αγροτικών Συλλόγων Ηρακλείου Γιώργος Τζωρτζάκης.
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Πρωτοβουλίας για την Ανασυγκρότηση του συνδικαλιστικού αγροτικού κινήματος Θοδωρής Παπακωνσταντίνου τόνισε ότι "ο αγώνας τώρα ξεκινά και θα συνεχίζεται 365 μέρες το χρόνο".
Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ενωτικών Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας Βαγγέλης Μπούτας, δήλωσε ότι "κλιμακώνουμε τον αγώνα μας σήμερα ύστερα από 30 ημέρες στον δρόμο, αντιπαλεύοντας τις πολιτικές της ΕΕ και της κυβέρνησης. Ζητούμε λύση στα προβλήματα και προοπτική στον αγροτικό τομέα".
Το "παρών" στο συλλαλητήριο δίνουν, μεταξύ άλλων, το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών, η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας και η Ομοσπονδία Γάλακτος - Τροφίμων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση