GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ζάκυνθος: Παρέλαση και... πορεία

Δίχως κανένα απρόοπτο πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου στη Ζάκυνθο, παρουσία πλήθους κόσμου που χειροκρό...

Δίχως κανένα απρόοπτο πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου στη Ζάκυνθο, παρουσία πλήθους κόσμου που χειροκρότησε τους μαθητές και τους προσκόπους που παρέλασαν.
Πριν αρχίσει η παρέλαση, έγινε δοξολογία στην Μητρόπολη Ζακύνθου, ενώ στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη από τις αρχές της Ζακύνθου. Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο γενικός γραμματέας Εμπορίου Στέφανος Κομνημός. Ακόμα στεφάνια κατέθεσαν ο βουλευτής Ζακύνθου Σταύρος Κοντοντής, ο δήμαρχος Ζακύνθου Στέλιος Μποζίκης, ο αντιπεριφερείαρχης Διονύσης Μυλωνάς, οι εκπρόσωποι των κομμάτων, αλλά και οι εκπρόσωποι Αστυνομίας, Πυροσβεστικής και Λιμενικού.
Στο τέλος των εκδηλώσεων, πορεία διαμαρτυρίας για το σχέδιο "ΑΘΗΝΑ" του υπουργείου Παιδείας, πραγματοποίησαν οι φοιτητές του ΤΕΙ Ζακύνθου.


1 σχόλιο

  1. Όπως έλεγε και ο Ήρωας του ’21 Μακρυγιάννης...

    «Λευτερωθήκαμε από τους Τούρκους και σκλαβωθήκαμε εις ανθρώπους κακορίζικους, όπου ήταν η ακαθαρσία της Ευρώπης».

    ΟΥΣΤ ΔΩΣΊΛΟΓΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση