GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επαφές Αναστασιάδη με Πούτιν, Μέρκελ και Ρεν

Επαφές με αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων είχε ο Κύπριος πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης, μεταξύ των οποίων ο επίτροπος για Οικονομικές και Ν...

Επαφές με αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων είχε ο Κύπριος πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης, μεταξύ των οποίων ο επίτροπος για Οικονομικές και Νομισματικές Υποθέσεις Όλι Ρεν και η Γερμανίδα καγκελάριος 'Ανγκελα Μέρκελ. Σήμερα αναμένεται να έχει τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ρώσο πρόεδρο Βλάντιμιρ Πούτιν και νέα συνομιλία με την Άνγκελα Μέρκελ.
Αυτό ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρίστος Στυλιανίδης, ο οποίος ανέφερε ότι ο πρόεδρος Αναστασιάδης είπε στη Γερμανίδα καγκελάριο ότι η απόφαση του Eurogroup δεν θα περάσει από την κυπριακή βουλή.
Ο κ. Αναστασιάδης επιχειρεί να διαμορφώσει ένα ευνοϊκότερο κλίμα, το οποίο να βρίσκεται πιο κοντά στις θέσεις που διατύπωσε στο Eurogroup της περασμένης Παρασκευής.
Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση