GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι Φιλανδοί για το ταξίδι του Σαμαρά

Φινλανδοί αξιωματούχοι που επικαλείται το πρακτορείο Reuters, επιβεβαιώνουν ότι ο Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς ακύρωσε το προγραμματισμέ...

Φινλανδοί αξιωματούχοι που επικαλείται το πρακτορείο Reuters, επιβεβαιώνουν ότι ο Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς ακύρωσε το προγραμματισμένο ταξίδι του στη χώρα.
«Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Αντώνης Σαμαράς ακύρωσε την επίσκεψη που ήταν προγραμματισμένο να γίνει το σαββατοκύριακο στην Φινλανδία», όπως ανακοίνωσαν Φινλανδοί κυβερνητικοί αξιωματούχοι που επικαλείται το πρακτορείο ειδήσεων Reuters, καθώς οι ευρωπαίοι ηγέτες σπεύδουν για να αποτρέψουν την επιδείνωση της οικονομικής κρίσης στην Κύπρο.
Το Ελσίνκι είχε προσκαλέσει τον κ. Σαμαρά και άλλους ευρωπαίους διαμορφωτές πολιτικής, περιλαμβανομένου του μέλους του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Γεργκ Άσμουσεν, για μια τριήμερη άτυπη σύνοδο στη Σααρισέλκα, στην Λάπλαντ, στις 22-24 Μαρτίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση