GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καταγγελίες σοκ Σαλμά για τα φάρμακα

Σόκαρε ο υφυπουργός Υγείας Μάριος Σαλμάς όταν νωρίτερα δήλωσε «Άνθρωποι με βαλιτσάκια που κυκλοφορούν από φαρμακείο σε φαρμακείο και αγορ...

Σόκαρε ο υφυπουργός Υγείας Μάριος Σαλμάς όταν νωρίτερα δήλωσε «Άνθρωποι με βαλιτσάκια που κυκλοφορούν από φαρμακείο σε φαρμακείο και αγοράζουν φάρμακα σε μεγάλες ποσότητες», αναφερόμενος στην έλλειψη φαρμάκων που παρατηρείται σε πολλά φαρμακεία της χώρας.
Ο υφυπουργός, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ FM,  εξήγησε ότι οι ελλείψεις που παρατηρούνται είναι τεχνητές και δεν ευθύνονται οι τιμές, αλλά 500 φαρμακεία και πέντε φαρμακαποθήκες που επιδίδονται σε μία απίστευτη πρακτική. Δηλαδή επαναγοράζουν τα φάρμακα από τα φαρμακεία και ακολούθως τα πωλούν στο εξωτερικό εξασφαλίζοντας μεγάλα κέρδη.
Ο κ. Σαλμάς τόνισε ότι διαθέτει στοιχεία για όσα καταγγέλλει και απείλησε με διώξεις φαρμακεία που μετέχουν σε τέτοιες πρακτικές.
Τέλος, ο υφυπουργός ερωτηθείς αν αισθάνεται ότι η πολιτική ηγεσία του υπουργείου δέχεται πιέσεις από τα κυκλώματα, σημείωσε ότι είναι πολύ ισχυρός, τόσο ο ίδιος όσο και το κράτος και δεν φοβάται κανέναν.

1 σχόλιο

  1. Και γιατί δεν τους πιάνετε αφού το ξέρετε??? Άρα είστε και εσείς μέρος του συστήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση