GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πυροβολισμοί στις φυλακές Τρικάλων

Απόπειρα απόδρασης από την Γ' πτέρυγα. Πριν από λίγα λεπτά ακούστηκαν πυροβολισμοί από την ταράτσα των φυλακών Τρικάλων, και από τον ...

Απόπειρα απόδρασης από την Γ' πτέρυγα. Πριν από λίγα λεπτά ακούστηκαν πυροβολισμοί από την ταράτσα των φυλακών Τρικάλων, και από τον περιβάλλοντα χώρο.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του trikalaola, τραυματίστηκε εξωτερικός φρουρός.
Πηγή: trikalaola.gr

3 σχόλια

  1. Στις 9 Σεμπτεμβρη 1971,οι 1200 κρατουμενοι των φυλακων Αττικα της Πολιτειας της Νεας Υορκης καταλαμβανουν τρια συγκροτηματα κ συλλαμβανουν ως ομηρους 38 φυλακες κ σωφρονιστικους υπαλληλους.Οι αστυνομικοι κ οι στρατιωτες εφορμουν μεσα σε ενα συννεφο απο δακρυγονα,εξαπολυοντας καταιγιστικα πυρα κ διαλυοντας τα προχειρα οδοφραγματα,που εχουν στησει οι κρατουμενοι.Ο τελικος απολογισμος 43 νεκροι(33 κρατουμενοιΡε κάντε τη Μακρόνησο Guantanamo, αφου βλέπετε πως η κατάσταση χειροτερεύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στις 9 Σεμπτεμβρη 1971,οι 1200 κρατουμενοι των φυλακων Αττικα της Πολιτειας της Νεας Υορκης καταλαμβανουν τρια συγκροτηματα κ συλλαμβανουν ως ομηρους 38 φυλακες κ σωφρονιστικους υπαλληλους.Οι αστυνομικοι κ οι στρατιωτες εφορμουν μεσα σε ενα συννεφο απο δακρυγονα,εξαπολυοντας καταιγιστικα πυρα κ διαλυοντας τα προχειρα οδοφραγματα,που εχουν στησει οι κρατουμενοι.Ο τελικος απολογισμος 43 νεκροι(33 κρατουμενοι. Ρε κάντε τη Μακρόνησο Guantanamo αφου βλέπετε πως η κατάσταση πάει από το κακό στοχειρότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση